Nejste přihlášen/a.
Nefungujou mi repráky. Nic není slyšet. Přitom kabel je do počítače zapojenej, ale počítač tvrdí že žádný repráky zapojený nejsou. A taky nefunguje Windows Media Player. Nechce přehrávat úplně normální soubory .mp3. Tyhle dva problémy spolu asi souvisí protože to začlo blbnout naráz. Sice nejsem úplná lama ale fakt mě nenapadá co mám dělat...Takže asi sem lama... Pls pomozte...
Co ti to píše u media playeru? Jinak koukni do start/nastaveni/ovladaci panely/zvuky a proklikej tam zda ti pujdou zvuky a jestli to tam nepíše něco o hardwaru. Dále koukni do správce zařízení zda tam máš zvukovku (ovladaci panely/system/hardware/spravce zarizeni)
V Media Playeru mi to píše: Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor, protože došlo k potížím se zvukovým zařízením. Je pravděpodobné, že zvukové zařízení není v počítači nainstalováno, je používáno jiným programem nebo nefunguje správně.
Když sem se dívala v Ovládacích panelech do Zvuků tak je tam napsaný Zvukové zařízení neexistuje.
A ve Správci zařízení je takovej ten žlutej vykřičník u Multimediální zvukový adaptér (je tam napsaný Ovladače tohoto zařízení nejsou nainstalovány.) Ale Řadiče zvuku, videa a herních zařízení - tam je všude napsaný že Toto zařízení pracuje správně.
No, když si to dám všechno dohromady, tak mě přijde, že si počítač myslí, že repráky nejsou zapojený, a přitom jsou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.