Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém s notebookem. Je strašně zasekaný, seká se i prohlížeč (Facebook, youtube).
Procesor je tam poměrně směšný, AMD E-350 2jádro 1,6GHz s integrovanou grafikou Radeon HD6310m.
S pamětí RAM problém nebude, je tady 6GB.
Jinak systém mám Win 7 64bit.
Je to tím, že procesor je slabý a nedostačuje ani na ten internet?
Windows je 2 týdny zpět nově přeinstalován včetně ovladačů.
Výkon toho procesoru je vážně žalostný a stránky jsou dnes čímdál náročnější, na facebook aby dnes měl člověk pomalu herní počítač.
Já mám AMD čtyřjádro na 2,4 GHz s Radeon R7 a facebook taky není žádná sláva, prostě všechno jaksi trvá a je to pomalé. Youtube mi jede plynule i na 1080p60fps, ale vytížení procesoru už je hodně vysoké. Jinak mám též 6 GB RAM a na systém SSD.
Co to je za ntb? Jak to chodilo před tou přeinstalací? A jak hned po ní? Jaký je tam HDD/SSD? To jsou vše věci, které pomohou při určení, co se v ntb děje a které jsi bohužel nesdělil.
A prosím, napiš srozumitelně, co ten ntb dělá, "zasekaný" je pojem celkem nicneříkající, může znamenat i zavirovaný nebo přeplněný apod.
@amdprocesor: Pak to skutečně bude málo výkonným procesorem. Jediná pomoc je nespouštět více aplikací najednou, pracovat vždy jen s jednou otevřenou.
A potom už jen jiný, podstatně výkonnější notebook.
Zavirovaný nebo přeplněný určitě nebude, jak říkám, je tam nová instalace Windowsu.
Notebook jsem dostal před 2ma týdny, to jsem hned udělal novou instalaci Windowsu. Dělá to od té doby, co jsem ho dostal.
HDD je tam klasický 320GB 5400ot/min.
Zasekaný, no, tak třeba píšu na facebooku a text se píše opožděne a někdy až moc opožděně. Když mám zaplý facebook i youtube současně (např. písničku v 480p kvalitě), tak je celý notebook zpomalený, dokonce i trvá, než přepnu záložky facebook a youtube, kliknu a okno se přepne například až za 4s.
Jinak dělalo to i před tím, než jsem ho přeinstaloval.
Jedná se o notebook ASUS A53
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.