Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SIMS 4 nejde spustit, hry je již spuštěna

Od: tyna1 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den!

Koupila jsem si hru SIMS 4, nainstalovala, ale když jsem ji spustila, objevila se hláška, že už je hra spuštěna. Zkouším to pořád dokola odinstalovat, restartovat a znovu nainstalovat a nic, pořád stejné. Poradí mi, prosím, někdo, co s tím? Systémové požadavky na hru jsou v pořádku. Moc děkuji za pomoc, už jsem z toho zoufalá.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den.

Na foru vyrobce hry (ea.com) radí

1) Najdi adresář Electronic Arts uvnitř dokumentů

2) pravým tlačítkem na něj kliknout a zvolit Vlastnosti

3) na záložce sdílení klikni na tlačítko sdílení

4) do řádku napiš everyone a klikni na přidat

5) v urovni zabezpečení vyber čtení/zápis

6) ulož změny

Nyní by to už mělo jít. Hodně lidem toto pomohlo, ale jsou i tací, kterým ne. Jim zase pomohlo zkontrolovat, zda simíci opravdu neběží na pozadí. To zjistíte ze správce úloh (Ctrl+Alt+Del a zvolit správce úloh) a hledat proces TS4.exe a ten ukončit. Pak zkusit hru spustit znova.

zdroj : answers.ea.com/...

doplněno 27.10.17 12:17:

kruci čtěte po nás ty rady... jak se spustí správce úloh jsem napsal ve svém příspevku jak já, tak i @ wehappyfew !

tyna1
hodnocení

Dobrý den!

Díky za radu, ale nepomohlo. Nevím, jestli jsem to udělala dobře, v úrovni zapezpečení jsem nenašla tžlačítko čtení/zápis, ale tlačítka: číst a spouštět,číst, zapisovat..., zapla jsem zapisopvat, číst

wehappyfew*
hodnocení

0x

Zdravím,

pokud ani ukončení procesu TS4.exe v Task Manageru (ctrl+shift+esc) nepomohlo, poprosím vás o info, zdali jedete na notebooku nebo PC + typ Windows.

doplněno 27.10.17 12:41:

Stiskněte ctrl+shift+esc -> vyskočí vám Správce Úloh (Task Manager) -> dále viz OBRÁZEK.

doplněno 27.10.17 13:08:

Pokud jste si do hry nainstalovala nějaké ty módy => zkuste vyjmout složku Mods a uložit ji na plochu (pravé myšítko vyjmout, pak pravým myšítkem kliknout na plochu a vložit). Složku Mods najdete v Disk C -> Users -> Jméno vašeho účtu -> Documents -> Electronic Arts -> The Sims 4 -> Mods, případně My Games -> Origin -> Electronic Arts... A hru opětovně spusťte.

tyna1
hodnocení

Zdravím, mám notenbook, windows 10. SIMS 3 jela na Windows7, na W10 už ne, tak jsem si koupila SIMS4. Včera jsem všechno odinstalovala a večer nainstalovala znovu Origin a SIMS4, jelo to v pohodě. Ráno chci hrát a znovu píše, že je hra spuštěna. Jak mám ukončit TS4.exe?

doplněno 27.10.17 11:55:

Jak zjistím, jestli nejsou Simíci na pozadí?

tyna1
hodnocení

TS4.exe jsem nenašla. Odinstalovala jsem Origin a znovu nainstalovala a hra jede. Ale když hru ukončím a vypnu, zase nejde spustit a hlásí, že už hra běží.

wehappyfew*

Ještě zkusíme:

1) Nepoužíváte náhodou Avast, Kaspersky, Norton antivirus? Prý Origin.exe někdy detekují jako hrozbu, podívejte se, zdali vám něco od The Sims 4, Electronic Arts nebo Originu neleží v karanténě (udělte tomu výjimku).
2) Na vině může být nějaký vadný, volně stažitelný mód, kterým jste si vylepšila hru.
3) Spusťte hru skrze kořenový adresář (Electronic Arts/The Sims 4/Game/Bin/TS4_x64) -> TS4_x64.exe (pravé myšítko -> spustit jako správce).

4) Aktualizujte ovladače grafické karty.
5) Zkontrolujte, jestli nevyšel nový balíček aktualizací Windows 10 (Windows Update).

doplněno 28.10.17 12:36:

Ovladače graf. karty -> záleží, co máte (nálepka na ntb, nebo VIZ OBRÁZEK, nebo stiskněte klávesu WIN+R -> vepište devmgmt.msc -> enter -> rozbalit "+" grafické adaptéry -> tam najdete jméno grafiky).

Až zjistíte výrobce, následně si nainstalujte aplikaci - buď AMD/ATI Catalyst nebo GeForce/nVidia Ex/.... Dále vás to navede už samo.

tyna1
hodnocení

1, Avast jsem vypla, nepomohlo

2.Mód jsem nestahovala

4. Windows 10 mám aktualizovaný

4, Kde najdu aktualizaci pro grafickou kartu?

Jinak dík za rady.

tyna1
hodnocení

grafickou kartu mám ATI Mobilita Readon HD4200 series

Díky.

alien007
Pomohlo udelit vyjimku v antiviru defenrdu win10 jit do slozky Electronic Arts/The Sims 4/Game/Bin/TS4_x64) -> TS4_x64.exe funguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]