Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší fotoshop pro úpravu fotek zdarma

Od: pendelka odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, neví někdo o nějakém fotoshopu zdarma na úpravu fotek o jídle? Nějaký by se mi hodil.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

O Fotoshopu zdarma asi neikdo vědět nebude, ale grafických editorů je spousta. Já používám PhotoFiltre, jiní si chválí Gimp, ...

hodnocení

0x

"Photoshop" je jeden konkrétní, pro většinu uživatelů zbytečně složitý, placený a poměrně drahý program. Na úpravu běžných fotek stačí nějaký mnohem jednoduší free program, kterých se dá najít poměrně dost. Já například používám "Paint.net", dříve jsem vlastnil starý "PhotoStyller", který toho uměl sice méně, ale zase měl nástroje, které mi v "Paint.netu" chybí. Bohužel, ve Win 7 už nefunguje a za novou verzi bych musel platit.

Mimochodem, jaký je rozdíl mezi zpracováním fotek jídla a fotek toho ostatního? *sok*

jdukolem

Dnes je již i dost online editorů

google.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]