Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou herní myš za G9x?

Od: still10k* odpovědí: 1 změna:

Zdravím :) Tak jsem rozsekal i poslední herní myš, co jsem měl. Hrabu se v těch recenzích a nevím jakou vybrat. Znal jste někdo legendární Logitech G9x? Přesně takovou myš hledám. To byla jediná myš v mojí ruce, která mi vyhovovala bez kompromisů. Kdo jste ji používal, asi víte o čem mluvím. Ale nemůžu ji už nikde v Čechách sehnat *plac*Nebo neválí se někomu doma nevyužitá s původním šedým krytem? Hned ji beru :)
Našel jste někdo takovou myš, která vám vyhovovala i po G9x a pocítili ji jako plnou náhradu, nebo i lepší? Zkoušel jsem teď posldních pár měsíců Mad Catz Cyborg R/..., je dobrá, ale nijak extra mě neoslovila. Tu jsem právě rozšvihnul včera. Nevím kterou *nevi*

pctuning.tyden.cz/...

Jakou herní myš za G9x?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Porovnávající server Slant.co doporučuje tyto myšky : slant.co/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]