Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada za CCleaner

Od: kepler* odpovědí: 17 změna:

Existuje nějaký program zdarma jako CCleaner? Není špatný, ale štve mě, že po každém spuštění se mi úplně rozháže

tvprogram.cz/... Většina uložených programů TV zmizí.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoststary*
hodnocení

3x

Wise Disk Cleaner a případně i Wise Registry Cle/.... Pokud nechcete wise disk cleaner instalovat, jen si ho zkusit, můžete si vyzkoušet takzvanou verzi "portable", tedy například Wise Disk Cleaner/... , kterou si můžete nosit na flešce a pod.

hodnocení

2x

nejdou v ccleaneru nastavit výjimky? kdysi dávno to šlo...

doplněno 24.10.17 12:13:

@viliku, ne všichni jsou IT mistři - a ccleaner umí jedním klikem to, co miliony běžných uživatelů nezvládnou jinak. Naopak - pokud se někdo neznalý pustí do čištění uvnitř windows, může odrovnat celý systém chybným výmazem...

Toto je ten rozdíl - možná ho nedokážete i přes mozek pochopit... já ho i s mojí malou mozkovou kapacitou plně chápu.

hodnocení

2x

Co zkusit Glary Utilities?

kepler*
hodnocení

Tohle vypadá nadějně. Našel jsem si to a snad to umí totéž co CC, možná i víc. Rozhodně vyzkouším, díky.

hodnocení

1x

Pokud Vám to maže CCleaner, bude Vám to mazat jakýkoliv jiný čistící program, protože mazání cookies bude mít nastaveno na 99,9% každý čistící program. Nastavte si zkrátka jen vyjímku na servery, kde nechcete, aby se Vám mazaly cookies a nemusíte instalovat zbytečně žádné další programy...

CCleaner -> Možnosti -> Cookies -> a v levém sloupci najděte tvprogram.cz a klikněte na šipku -> čímž zařadíte stránku do "zachovávaná cookies"

ps: cookies uchovávají nastavení jednotlivých serverů, pamatují si vaše přihlašovací údaje, jaký máte internetový prohlížeč, jaké máte nastavení, atd atd..

Náhrada za CCleaner
kepler*
hodnocení

Provedl jsem, ale výsledek je nula. Opět mi zmizely některé nastavené TV programy.

Tak děláte něco špatně. Co je to za internetový prohlížeč? Tvprogram.cz nevyužívám, ale nyní jsem to vyzkoušel. Spustil TVprogram, odsouhlasil používání cookies, které vyskakuje na každé stránce cookies využívající, nastavil cvičně jen dva programy, ostatní smazal. Vypnul prohlížeč, znova spustil a pořád nastaveno jen dva kanály. Vypnul, smazal CCleanerem cookies, zapnul TVprogram a vše vyresetováno... tak to má být.

Takže jsem nastavil opět jen dva programy, zapnul CCleaner, v možnostech v cookies našel tvprogram, klikl na šipku, zařadil do nevymazávaných a spustil CCleaner. Pak jsem zapnul TVprogra a vše nastaveno, neboli jen dva programy... tak to má být.

kepler*
hodnocení

Prohlížeč používám IE 11. Dělal jsem to přesně stejně jak popisujete, nerozumím tomu. Ale asi je rozdíl mít nastaveny 2 programy, nebo 14. Nezmizí mi všechny, jen některé.

tomas11*

Taky používám IE11 , a po použití ccleaner mi nezmizí nastavené programy(a že jich mám požehnaně kvůli skylink ) , používám seznam jako domovskou stránku a seznam TVprogram.

Ale také souhlasím s Yakubem.

kepler*
hodnocení

Tak to asi budu muset přejít na ten seznam TVprogram.

hodnocení

0x

Tak nepoužívej tvprogram.cz a používej tv.seznam.cz. Funkce stejná, trochu horší grafika.

A to, o čem píšeš, slyším poprvé. Jak jsi zjistil, že to dělá CCleaner?

doplněno 24.10.17 12:00:

@maq: *palec2* Aj tak možno;)

kepler*
hodnocení

Protože mi to dělá jen po jeho použití.

maq
hodnocení

0x

CCleaner nastavte tak, aby nemazal cookie pre *.tvprogram.cz

Pozrite sem: piriform.com/...

vilik*
hodnocení

0x
Opakuju po několikáté. Co umí Ccleaner jiného než mozek a windows?
doplněno 24.10.17 12:39: No nevím. Podle mého názoru není nutné čistit nějak často a jednou za rok těch několik kliků navíc snesu. Mozek se navíc zabaví a tříbi se v něm nové myšlenky.
Navíc po nedávném problému cleaneru mu nevěřím mnohem víc.
nox®

Jedním kliknutím odstranit nepotřebná a zastaralá data, údaje z prohlížeče, či vyčistit registry?

kepler*
hodnocení

Otázka zněla na náhradu CCleaneru. Našel jsem jenom PC cleaner, ale nevím jestli je dobrý a použitelný. Na nějaké nastavování v CC si netroufám. No, přinejhorším fakt změním TV program. Díky všem.

gvc
hodnocení

0x

A co třeba použít systémovou aplikaci "Vyčištění disku", která je v "Nástrojích"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]