Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojit tf s pc USBéčkem

Od: danules odpovědí: 8 změna:

Ahoj podědila jsem telefon po příteli je to meizu 4 , ale když dám usb kabel do počítače a propijím s tf dole nenaskočí takové to vyhledávám instaluji...jen že nerozpoznal. Už jsem uděala co vím ale nejde nic , můžu přez ten kabel pouze nabíjet.Potřebuji pomoc, nejspíš bude něco špatně v počítači?Můžete mi poslat odkaz nebo něco kde si to stáhnu do pc a bude to fungovat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Možná máš jen nabíjecí kabel, ne datový.

danules
hodnocení

Ten kabel co mám jsem používala na jiný tf a fungoval .:-/

111®
hodnocení

2x

jde o to , jestli to tn foun umí, pohledej funci zapnout úložiště, v návodu founu

doplněno 24.10.17 09:49:

třeba tady meizu.tccm.com/...

danules
hodnocení

to uložiště když to dám na zařízení pro média napíše mi to tu tabulku Uložiště nebylo rozpoznáno - nepracuje správně :-//

hodnocení

1x

Zkuste nainstalovat tzv universal android driver, neboli ovladač -> adbdriver.com/...

still10k*
hodnocení

0x

Máte zapnuté "Ladění USB"? Některé "propojovací" aplikace toto vyžadují. Zkusil bych nainstalovat obslužnou aplikaci do PC, nějaký PC Suite pro váš typ telefonu. Nemám teď čas hledat kde to stáhnout, kdyžtak později doma dám link.

danules
hodnocení

To ladění jsem si také zapnula a stále stejné, myslím že to nebude v tf ale něco v pc to by bylo hezké kdyby jste se na to pak podíval díky moc.Danielka

still10k*

A zkoušela jste nainstalovat ten driver, která vám linkuje kolega yakub? Ten také potřebujete.

doplněno 24.10.17 21:38:

Nebo zkuste vybrat tady podle vašeho modelu: freeandroidroot.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]