Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikony v pc

Od: pepinak odpovědí: 5 změna:

Dobrý den prosím mám problém nevím jak nastavit ikony na ploše aby byly otevřene a nemusel jsem na ně klikat .chtěl bych je mit pořád zobrazeny, děkuji

Ikony v pc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, patrně jde o ikony nějakého programu pro zobrazení obrázků a Vy chcete jejich náhledy.

Takže, někde si nastavit zobrazování náhledů obrázků místo ikon. Zdravím!

Někde ...

Tady ⇒ Start - Pravým tlač. na Tento počítač (nebo Počítač), Vlastnosti, vlevo Upřesnit nastavení systému. Třetí záložka Upřesnit v prvním oddílu Výkon klikněte na Nastavení, pokud není, tak označte puntíkem Vlastní a dole v seznamu zaškrtněte Zobrazit miniatury místo ikon. Potvrdím OK, ostatní okna zavřu Hotovo

papak
hodnocení

hodnocení

0x

Obávám se, že ti nějak nerozumím. Jak otevřený ikony? Trochu se rozpovídej, co má být výsledkem tvého snažení?

pepak
hodnocení

Teď sem si uvědomil že vlastně na ploše budou uzavřeny po dobu kliknutí na ně . Jinak sem měl na mysly zasunu flešku do pc a po otevření flešky jsem měl kdysy ty ikony otevřený ale teďka jsou zavřený a musim na ně klikat aby se otevřeli .Tak nevím postup jak to udělat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]