Nejste přihlášen/a.
chci se zeptat jakou bych si měl koupit tiskarnu ..měla by mit tyto požadavky :
-Jenom černobíly tisk ( zadny scaner/kopírka/fax) ani barevny tisk ne je to zbytečne pišu jen text takže stači černobíle!
-asi inkoustova(protože je nejlepši asi ... když tak i jinou pokud mate jiny názor)
-kvalita by mela bít co nejvetsi
-a naklady na tisk co nejmenši(třeba jestli bude i inkoustova tak možnost plnění barvičky)
-no to je asi vše .. cena by měla bit tak okolo 2000 Kč
Jenom ČB inkoustovku jsem snad ještě neviděl. Pokud jsi rozhodnutý jen pro ČB tak jednoznačně laserovku tak jsou i náklady na tisk někde úplně jinde.
Docela bych ti doporučil tuhle: google.cz/...
Je to kyocera FS-720
Zas takovej přehled o modelech tiskáren nemam, ale za cenu 2tis asi nic neseženeš-duplex sám o sobě je docela drahej. Tedy u kyocery určitě ne. U HP ani samsungu jsem zatim nic nenašel, ale vim že jsem nedávno viděl jednu relativně levnou tiskárnu s duplexem...hmmm asi samsung? Ale nevim který
jj pravda maš pravdu .. a hele kdyby mi došla barva ..to musim koupit nový toner nebo stači jen prašek jak sem se dočetl?jestli ano prosim i o odkaz na něj ..a neni lepši i třeba kyocera FS 820?
Já mam tiskárnu canon mam tam i barvu ale da se koupit ibez barvy.(Mám radši s barvou co kdyby ji bylo třeba.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.