Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou tiskarnu koupit?

Od: pepik* odpovědí: 8 změna:

chci se zeptat jakou bych si měl koupit tiskarnu ..měla by mit tyto požadavky :

-Jenom černobíly tisk ( zadny scaner/kopírka/fax) ani barevny tisk ne je to zbytečne pišu jen text takže stači černobíle!

-asi inkoustova(protože je nejlepši asi ...:) když tak i jinou pokud mate jiny názor)

-kvalita by mela bít co nejvetsi

-a naklady na tisk co nejmenši(třeba jestli bude i inkoustova tak možnost plnění barvičky)

-no to je asi vše .. cena by měla bit tak okolo 2000 Kč

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jenom ČB inkoustovku jsem snad ještě neviděl. Pokud jsi rozhodnutý jen pro ČB tak jednoznačně laserovku tak jsou i náklady na tisk někde úplně jinde.

Docela bych ti doporučil tuhle: google.cz/...

Je to kyocera FS-720

tomiiiik*
hodnocení

ja mam tu samou otazku ale nemaš neco s duplexem?(oboustrany tisk?)

Zas takovej přehled o modelech tiskáren nemam, ale za cenu 2tis asi nic neseženeš-duplex sám o sobě je docela drahej. Tedy u kyocery určitě ne. U HP ani samsungu jsem zatim nic nenašel, ale vim že jsem nedávno viděl jednu relativně levnou tiskárnu s duplexem...hmmm asi samsung? Ale nevim který :)

pepik*
hodnocení

jj pravda maš pravdu .. a hele kdyby mi došla barva ..to musim koupit nový toner nebo stači jen prašek jak sem se dočetl?jestli ano prosim i o odkaz na něj ..a neni lepši i třeba kyocera FS 820?

Toner se dá plnit- repasovat, ale doma to těžko uděláš, dělají to firmy.

Dal jsem ti odkaz na tu nejnižší,ale to neznamená že to musí být zrovna ta :) kyo 820 má hlavně větší rozlišení, je trochu rychlejší...takže ano vem klidně tu, cena bude defakto stejná a už jen to rozlišení je plus

pepik*
hodnocení

diky si zlatiii xD :)

tomicek*
hodnocení

ja mam tu samou otazku ale nemaš neco s duplexem?(oboustrany tisk?)

hodnocení

0x

Já mam tiskárnu canon mam tam i barvu ale da se koupit ibez barvy.(Mám radši s barvou co kdyby ji bylo třeba.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]