Nejste přihlášen/a.
vlastnim starecka dell d630 s OS win 7 home a chci si poridit webkameru. prosim o doporuceni.
taky nevim jestli starecek ma v sobe integrovany mikrofon
diky vsem za radu
Když nemá kameru, tak nemá důvod mít mikrofon, ale v podstatě každá web kamera jej má integrovaný. Takže za mě jakoukoli kameru, která se ti bude líbit parametry, provedením i cenou. Já byl spokojený se značkou Logitech.
Ke každé kameře jsem dostal instalační CD, ale lze ovladače s obslužným SW stáhnout i ze stránek výrobce. Mám kameru C110 a dneska bych nejspíš sáhnul po některé z jejích následovnic: C170, C220, C270 ...
tak jsem se dival a zrejme to mikrofon ma. sel jsem start hledat a ve zvukach mi to naslo. indikator signalu mikrofonu funguje tak jen jestli to bude fungovat v pc a to nevim jak zjistit.
proto me napadla alternativa webkamery bez mikrofonu ale podle meho laiskeho mineni by bylo lepsi webkam.i s mikrofonem.
a dale jak by to bylo s instalaci.
Většina webkamer má mikrofon integrovaný, ale je dobré si to při koupi zkontrolovat. Na stařečka bych nekupoval webku za tisíce, osobně mám už cca 5 let 2 webky značky Gembird, koupené v Normě za asi 180,-Kč/ks. Není to špička, ale fungují dobře, na Skype a podobnou komunikaci naprosto vyhovující, ale žádné HD to není.
Takže za mě jakákoli webka slušné značky v ceně do 400-500,-Kč.
@karel1711: Dobré zkušenosti, ale přenesené, ne osobní, mám s touto, touto a touto nebo s jim velice blízkými. Já osobně mám tuto, ale před cca 5-6 lety z Normy, jiné značky a za úplně jinou cenu - viz nahoře. Osobně bych si asi koupil tu druhou, tady Genius Webcam Live!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.