Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povolení reklamy v AdBlock

Od: xyautor* odpovědí: 6 změna:

ahoj, chci vyjímku blokování reklam, do AdBlocu jsem vložil URL Facebook, ať zobrazuje reklamy. V pohodě, ale musím to každý den obnovovat. Poradíte, jak to udělat "na trvalo"?

jiri

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jamesso*
hodnocení

0x
Používáte-li čištění CCleaneru, nebo nějakého jiného čisticího nástroje, pak vám to nastavení pravděpodobně maže právě on. Teď mě zatím nic jiného nenapadá.
xyautor*
hodnocení

CCleaner poižívám, ale určo ne denně... tím to asi nebude...

jiri

hodnocení

0x

domácí nebo firemní počítač? Firemní politika při každém přihlášení mění mnoho nastavení i to, že adblock se sice povolí, ale jeho nastavení se může ztratit.

xyautor*
hodnocení

ahoj, počítač doma, osobní, jsem na ním jen já...

jiri

jamesso*
hodnocení

0x
Musíte to nastavovat po každém otevřením prohlížeče, po tom co jste ho zavřel, nebo to musíte nastavovat po každém zapnutí pc, nebo to musíte nastavovat po odbití 12té hodiny? :)
Jaký prohlížeč používáte?
xyautor*
hodnocení

Tak tohle mne nenapadlo sledovat, ale zkusil jsem to. Pouhé zavření facebooku nadstavení nezrušilo, ale pokud jsem zavřel google chrome, nadstavení Adblocku už neplatilo... a tím i odpovídám na prohlížeč...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]