Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Heslo do Skype

Od: lada1® odpovědí: 4 změna:

Jak zjistím své heslo do Skype.Program mám nastaven,že při otevření se automaticky přihlásí,ale pro jistotu jsem hledal heslo které nemohu najít.Při změně,že bych si nastavil nové heslo tak mi to na netu ukazuje -vytvořte heslo do Microsoftu atd.Kde najít staré heslo?Děkuji Ladislav

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

se mi zdá, že není skype jako skype ... neáte skype od MS W10? ... Já vždycky v tom "běžném"skype prostě napsal špatně heslo, "zaslat zapomenuté heslo na mail"nebo tak něco - a heslo přes mail nastavil nový

doplněno 15.10.17 19:03:

A není tam hláška u loginu "zapomenuté heslo"?

doplněno 15.10.17 19:34:

@juraji - nirsoft.net/...

ten asi na skype nebude - to je spíš jen na instalace a aktivační kody... nebo pokud někdo má správce hesel... ale to zase musí mít od začátku a to heslo tam nechá uložit - zive.cz/...

hodnocení

Mám win 7 a právě proto,že ho mám dlouho tak 5 let tak si heslo nepamatuji.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

jedine pres zpomenute heslo, nebo jeste vim ze existovalo neco jako ze to zobrazuje hesla ktera mas v pocitaci ale nejsem si jisty jestli to neficelo jen u hesel v prohlizeci

hodnocení

0x

Poradím, kde je najdete v Internet Eplorer, nevím, jak v jiných prohlížečích:

Nástroje (zubaté kolečko v pravém horním rohu) ->Možnosti internetu -> záložka Obsah .> v kolonce automatické dokončování dáte tlačítko Nastavení a tam už je tlačítko Správa hesel *palec*

Je tam i heslo pro Skype

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]