Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřeboval bych poradit nějaký specializovaný SW pro úpravu fotografii foťákem ofoceného dokumentu (asi by se přežil i online), aby byl vhodný k tisku, nejlépe dávkou, mám toho cca 300 stran. Třeba plugin do irfanu? Potřebuji klasicky oříznout stranu, vyrovnat jas, zvýraznit text a zvýšit kontrast, aby na tiskárnu šel jen černý text na bílé ploše. Po jednom to v PS nějak umím, ale je to zdlouhavé. Když jsem to zkusil na pitomém mobilu, tak kdejaká aplikace pro převod na OCR to umí velmi pěkně, ale já to potřebuji pro PC (win XP). Předem díky.
Mám tiskárnu Laser HP,ta papírový dokument s textem oskenuje a přesně vytiskne.Kopie je totožná s originálem.Takové kopírování je daleko rychlejší,jako focení přes JPG.To je závisklé na množství světla a ůhlu snímání.Můj Olympus E-450 to umí podat také,ale převod z foto,uložení do PC,uložení do ACD-see,editace,úprava expoziční křivky a další uložení je mnohem zdlouhavější,i když výsledek může být také velmi kvalitní.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.