Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vysvětlil by mi někdo prosím, podmínky inzerování na Sbazaru na seznamu?
Za prvé nerozumím tomu, proč na SBazar pravděpodobně nejde nahrát nějaká fotka z internetu, když na jiné bazary jde nahrát bez problému.
Dále nerozumím tomu, že když tam vložím vlastní fotku, tak tam jednou jde, ale když vkládám inzerát znovu po měsíci, s úplně stejnou fotkou (vlastní fotkou), se kterou jsem nedělal vůbec žádné úpravy, tak mi při nahrávání napíšou, že rozlišení obrázku je příliš malé. Tuto informaci mi tam píšou i v momentě, když tam chci nahrát obrázek z internetu.
Dá se s tím něco dělat, alespoň u těch vlastních fotek? Jde nějak to rozlišení upravit, aniž bych musel fotit tu věc znovu a přidávat tam novou fotku?
Moc děkuji
na sbazaru nejde davat fotky z netu, asi se chrani proti tomu aby je pak nekdo nenapadl a nechtel platit za zverejneni jeho fotek , jinak to ze nejde vlozit stejna fotka se mi taky stalo a je to nejspis tim ze ma stejny nazev, pokud sem zmenil nazev fotky tak sla normalne
ale jinak pokud po mesici obnovujes stejny inzerat tak nemusis nic vypisovat a davat fotky , jen se prihlas , najed na MOJE INZERATY a inzerat ktery uz mas vypnuty ( po mesici se vypne ) jen prepni na ZAP a mas hotovo, budes mit zas dalsi mesic stejny inzerat, pripadne text v nem si muzes upravovat prubezne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.