Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou se musím vždy a pokaždé znovu a znovu přihlašovat na Seznam, Volny, Facebook a pod., přesto, že tam kde to jde, zaškrtnu "Trvalé přihlášení". Nemůže mi někdo pls poradit, jestli nemám jen někde něco špatně nastavené, nebo kde může být problém? Dík předem jj
Zaškrtnout Trvalé přihlášení dost často nestačí, pokud nemá váš prohlížeč uložené přihlašovací údaje. Mám Operu a vždy, když se na nějakou stránku přihlašuji, prohlížeč se mě zeptá, zda chci přihlašovací údaje uložit. Pokud zaškrtnu NE, pak trvalé přihlášení nefunguje. Nevím, co máte za prohlížeč, ale předpokládám, že i váš prohlížeč má něco jako Správce hesel, kde jsou hesla pro trvalé přihlášení uložena.
Dobrý den, mělo by to fungovat dokud nevymažete cookies a mezipaměť svého prohlížeče (možná i při použití např. programu CCleaner). Zdravím!
Mohlo dojít i k automatické aktualizaci prohlížeče a Vaše fungující nastavení bylo takto změněno. Takže, podívejte se i do nastavení svého prohlížeče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.