Nejste přihlášen/a.
Do brý den. Stahnul jsem si program FCleaner. Program není v české jazyku mužete mi poslat odkaz programu v českém jazyku? Děkuji.
CCleaner.
@totak: Pleteš se. Jednalo se jen o jednu napadenou verzi a poslední verze jsou již opět v pořádku. Takže stáhnout poslední verzi a nezakazovat aktualizace.
FCleaner je jen pokus o napodobení CCleaneru. Prohlédl jsem si ho, vyzkoušel a na CCleaner nemá. Stáhni CCleaner, má i českou lokalizaci, a máš po problémech.
Dobrý den, češtinu si nastavíte přímo v programu CCleaner (alespoň ve starší verzi to tak bylo). Zdravím!
Podstatné pro tazatele či tazatelku je to, že nepotřebuje jiný odkaz a češtinu si zvolí v nastavení programu, který již má.
Milo: Super. Problém je, že v základu tam jiný jazyk než English není.
Jana8: Je potřeba ji teprve stáhnout zde. Najděte češtinu, klikněte na její název pravým tlač. myši a vyberte Uložit odkaz jako, vyberte složku kam se soubor uloží (je jedno kam, hlavní je abyste si to pamatovala a pak to našla).
Spusťte FCleaner, vpravo nahoře vyberte Option, vedle volby Language: English klikněte na Add, najděte ten uložený soubor Czech.lng klikněte na něj a dejte Otevřít. A... tadá máte to česky.
Souhlasím se Satamem (částečně) → lepší program je CCleaner a s Totakem → také doporučím najít některou starší verzi (nové ještě nejsou v pořádku).
Je mi líto, ale nové verze CCleaner jsou v pořádku. Používám je naprosto bez problémů a nenašel jsem žádný zádrhel.
@ivzez: Věřím více svým zkušenostem, než nějakým plkům na zive.cz a podobných diskuzních fórech
@ivzez: A jak dlouho chceš tu "starší verzi" používat? 10 let?
zive.cz/... → Nevím, jak spolehlivé jsou články na Živě.cz, ale já bych radši neriskovala, starší verzí se (snad) nic nezkazí...
Dokud nebude nová v pořádku. Třeba těch 10 let → dokud starší programy fungují uspokojivě, nemám potřebu instalovat nové verze. ["Inovuji"v podstatě jen internetové prohlížeče.]
Doplnila jsem pro @Satam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.