Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google - nejdou obrazky

Od: axus® odpovědí: 6 změna:

Ahojte.

Tak mam takovy problem. Kdyz dam v googlu neco hledat tak to funguje, ale kdyz prepnu na zobrazeni nalezenych obrazku, tak to napise chybu, ze adresa, na kterou se pokousim dostat je nedostupna.

V prohlizecich to zrejme neni. Nefunguje to jak v Opere, tak v IE.

A je to jeste krapet komplikovanejsi.

On mi google prestal slapat uplne, tak sem hledal, az sem nasel trojana. CSRSS.EXE. Vymazal sem ho a od te doby sice google slape, ale stale jeste ne ty obrazky. Takze se primo podbizi moznost, ze stale tu jeste neco spatneho mam. Ale vubec nemuzu prijit na to, co a kde. Nebo je to necim jinym?*nevi*

Pocitac je skontrolovany NOD32, Kaspersky a Ad-aware. Kerio mi neblokuje nic, co by nemelo. Vsechno sem procistil CCleaner. Ale google obrazky furt nic. Uz sem bezdradnej.

Nemate nekdo nejakej napad...budu vdecnej za cokoliv. I dvouma bodikama se odvdecim...:)

(vsechen ostatni internet slape jak po masle...)

Nevim, co vsechno budete treba chtit vedet, tak jen, ze mam Win XP Pro.

Predem diky za jakykoliv napad.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Možná nemáš povolený Java skript, podívej se sem snad ti to pomůže

forum.rajce.idnes.cz/...

hodnocení

Nepomohlo*plac*

Ale dík za snahu.

hodnocení

0x

Jen takovej pokus- když dáš tu stránku kde se ti ukáže chyba aktualizovat tak se stane co?

hodnocení

Nic. Furt to samy.

A ted mi navic v Opere prestalo jit prepinani mezi zalozkama tady na serveru poradte.cz (rubrika, posledni prispevky, bez odpovedi) . Musel sem nastartovat IE.

Nejak se mi to tu vsechno sype na hlavu.

Nejake dalsi napady, prosim?

hodnocení

Jupiiii. Uz to funguje. Konecne po dvou tydnech...

Ten smejd tam byl dvakrat. Tentokrat se jmenoval pro zmenu csrss7.dll.

A kupodivu ho ani NOD ani Kaspersky nenasel. Az vseobecne zatracovany AVG previta objevilo.*ua*

ted jsem nahodou nasla a ze zajimavosti nahledla a chtela jsem ti napsat, ze abys vyzkousel jeste i jine antiviraky... a pak jsem nasla, zes to udelal...potesi to, vid? Jj, ja mam s virama tu nejbohatsi zkusenost. skoda ze jsem to nenasla driv, mela bych u tebe rizek za radu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]