Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
tiskárna (HP DeskJet Ink Advantage 4535), kterou jsem koupil před necelým rokem, v poslední době špatně tiskne. Těsně předtím, než mi to vyhodí potištěný papír, se uvnitř tiskárny něco na krátkou chvíli "zasekne" a výsledný tisk je pak na konci stránky takhle divně roztřesený nebo rozmazaný. Zkoušel jsem tiskárnu čistit, zarovnávat kazetu, ale pokžadé se stejným výsledkem. Nevíte, čím to může být, případně jestli to je něco, co zvládnu dát do pořádku sám, aniž bych musel do servisu? Předem děkuji za odpovědi.
Tiskárna nejspíše špatně podává a posouvá papír ...
Jediná moje otázka, o jaký papír jde, klasický kancelářský 80g/m2?
Podle rozstřesení to opravdu vypadá spíše na špatně zarovnané tiskové kazety, ale ty jste zarovnat zkoušel.
Podle toho jak to popisujete, tak si s tím asi opravdu sám neporadíte a bude vada v mechanismu podavače, což je v podstatě celý vnitřek tiskárny.
Vše co jste mohl udělat jste vlastně udělal, zkuste ještě jiný druh papíru.
Vzhledem k tiskárně poředpokládám, že je ještě v záruce.
Běžně vyreklamujte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.