Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flash disk

Od: lafl* odpovědí: 8 změna:

Mám problém s flash.diskem-koupil jsem si nový a nahrávám ne něj filmy-kopírovat jdou dobře ale horší to je s přehráváním-nejde otevřít ani na PC ani v televizi a když ho zkopíruji zpátky do PC tak taky nejde přehrát-nevíte co s tím? Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Filmy musíš přehrávat na zařízení, na kterém jsi je nahrával. Filmy nahrané na TV nepřehraješ v PC, i když ty soubory do PC zkopírovat jdou.

Pokud chceš přehrávat filmy z PC na TV, tak musejí být naformátovany pro televizi, to znamená rozlišení a zvuk, které televize pobere. Zjisti si parametry televize a podle nich filmy uprav například ve FormatFactory.

Ještě je důležitá rychlost čtení disku.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Kopírovat jdou dobře? Jak to víš, když to nejde nikde otevřít? Nekopíruješ tam jenom zástupce? V jakém formátu jsou filmy? Jakou mají velikost? Odkud je kopíruješ?

hodnocení

0x

Dobrý den. Doplňte co je to za flasku, jakou má kapacitu, na co je naformátovaná, jaký formát mají soubory a také jejich velikost.

lafl*
hodnocení

je to 2Tb-flash disk-filmy formát .avi , mp4 /700MB-1.3GB.../ ty filmy na jiné flešce jdou přehrávat i na televizi i v Pc -asi 5 filmů mi jde přehrát z této flešky ale jiné už nejdou a

Myslím, že to bude v té kapacitě 2T. Televize to asi nechce přijmout. Já mám domácí kino, které nenačte větší kapacitu než 128G. A nenačte ani nižší, pokud na ní bude více než 200 souborů. Také může být problém ve formátu, to se ale dá zvládnout ve Format Factory, jak psal ernie. V manuálu TV by mělo být, jakou maximální kapacitu můžete použít a jaké formáty přehrává.

lafl*
hodnocení

ve formát factory už jsem to zkoušel,předělal jsem filmy do různých formátů a to nepomohlo-jak je možné že mi pár filmů jde přehrát z této flasky-většinou jsou to ty co jsem nahrál jako první a zbytek už nejde

A já vím důvod... Určitě to je ten Flashdisk za "zázračných" 200kč... 2TB Flashdisk (opravdový) stojí cca 30-40 000kč... Tohle jsou jen 8GB flashdisky, ale softwarem upravený, aby se v PC hlásily jako 2TB... Takže prvních 8GB jde normálně, ale zbytek se nikam nenahraje... Na netu se už tyto velkoobjemovolevné Flashdisky řešily...

jokeer*
Taky si myslím, prodejce typu AliExpress Wish, eBay. Číňani nemají technologii, jak vyrobit Flash disk s kapacitou 2TB za pár stovek. raymond.cc/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]