Dobrý den, řeším probléms pc, na kterém přestal fungovat internet. Kabel v jiném pc funguje. Zajímavé je, že místní síť funguje bez problému. Zkoušel jsem přeinstalovat driver, ale bez úspěchu. Síťovka je 82579V intel a pc má bohužel ještě 32bit WXP a nemůžu přeinstalovat zatím. Díky
Odebrat připojení k internetu? To mě opravdu zajímá, protože já připojení k internetu nikdy nevytvářel, natož abych ho odebral. Možná je myšleno připojení k síti, potažmo tedy ovladač na síťovku, případně TCP/IP protokol?
A lze nějak definovat co to znamená přestal fungovat internet? To znamená, co to konkrétně hodí za hlášku, případně i v jiném prohlížeči, jestli jde ping do internetu (třeba na www.seznam.cz ). Jestli je zapnutý firewall (mohl zablokovat prohlížeč...). Přestal fungovat z ničeho nic? Na mě to totiž dělá dojem toho, že jak jde o xp tak v některých prohlížečích stránky opravdu defaktu nejdou protože už nejsou kompatibilní, ale třeba to není tento případ...
Jestli přestal fungovat internet muze to zavinit i spatne nastavena ip adresa nebo dsn v pocitaci. . Podival bych se do spravce sítí - pravým na zvolenou sit a vlastnosti - pak se podivat do protokolu ip 4 a 6 jestli je nastavené "automaticky prebirat" nebo tak neco. Nejsem u pc nepamatuji si presne znázev. . Kdyz jsem bydlel v paneláku mel jsem internet napsaný na přesnou ip, ktera byla v papírech pri pořizování. Pokud nebyla zadána nesel internet. Podival bych se i potom. . Ted co jsem se přestěhoval to musim mit nastavené na automatické převzetí. Zkuste a uvidíte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.