Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows Commander - nastavení

Od: dejavu* odpovědí: 3 změna:

Omylem jsem něco zmáčkla při otevřeném Windows Commanderu (verze 5.11) a dvě vertikální pole se změnila ve dvě horizontální. Chtěla bych je mít zas vedle sebe, místo nad sebou. Poradí někdo, prosím, kdo ví, jak to vrátit zpět? Přikládám pritscreen pro názornost, jak je to nyní.

Windows Commander - nastavení

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Sice mám Total Commander, ale velký rozdíl tam nebude. Nahoře klikněte na Zobrazit (nejspíš Show) a pak na Panely pod sebou nebo vedle sebe (anglicky to učitě zvládnete). Tím se vám vrátí zobrazení vedle sebe.

doplněno 28.09.17 22:06:

*palec2*

dejavu*
hodnocení

MOCKRÁT děkuji. Ač jsem tam prve broulila, pro oči jsem to neviděla, už je to v pořádku. :-*

hodnocení

3x

Ještě bych Vám doporučil Configuration -> Options -> Language -> Český -> OK

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]