Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit změnu znaků na písmo

Od: kyticka odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

kdo mě poradí ,jak zpátky vrátit v mailu divné znaky na normální písmo.Omylem jsem něco provedla a nevím jak z toho.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Co (který program) k elektronické korespondenci používáte (jak emaily přijímáte, píšete a odesíláte)?

doplněno 28.09.17 08:22:

Neodpověděla jste mi na otázku (potřebuji vědět, co míníte tím "do e-mailu"). Zvládnete udělat screenshot toho, co vidíte na monitoru a vložit sem?

kytickaakytic
hodnocení

Do emailu jsem dostala dopis s přílohou chtěla jsem zvětšit písmo ,ale pořád mě to nešlo prý to nafotil a poslal ,což jsem nevěděla a tak jsem se pokoušela přílohu zvětšit až jsem něco pokazila.Koukala jsem i na starší přílohy v emailech a taky to nejde přečíst jsou tam jen písmena a číslice takže teď nevím jakse z toho dostat

Nevíme vůbec na co koukáte, takže bez fotky tu nikdo nedokáže poradit. Pomohlo by udělat PrintScreen klávesou Print Screen na klávesnici vpravo nahoře a potom vložit do programu malování, uložit a poslat sem.

hodnocení

0x
Jediné co mě napadá, že přílohu např obrázek otevirate např ve Wordu. Pak vidíte jen změť šílených znaků. Je to tak?
Jakou příponu mají soubory v příloze a jaký program se spustí na jejich prohlížení?
kyticka
hodnocení

Dobrý den,přesně tak je tam směs nesmyslů otvírám to ve Word myslíte příponou Image 001,jpg?

Když otevíráte obrázek, musíte ho otevřít programem na prohlížení obrázků. Ve vašem případě si tedy v editoru prohlížíte zdrojové data obrázku. Napište v jakém operačním systému pracujete.

Nejsem u pc, ale zhruba takto: jeden obrázek uložte na plochu nebo na disk, klikněte na ni pravým tlačítkem a dejte "Otevřít v programu" a vyberte buď malování nebo nějaký program na prohlížení obrázků. Bude mezi prvními. Po té dole označte "otevřít takto vzdy" a bude po problému.
Jak opravit změnu znaků na písmo
veramockova
hodnocení

Děkuji moc autorovi clayman za radu. Kyticka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]