Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kdo mě poradí ,jak zpátky vrátit v mailu divné znaky na normální písmo.Omylem jsem něco provedla a nevím jak z toho.
Děkuji
Co (který program) k elektronické korespondenci používáte (jak emaily přijímáte, píšete a odesíláte)?
Neodpověděla jste mi na otázku (potřebuji vědět, co míníte tím "do e-mailu"). Zvládnete udělat screenshot toho, co vidíte na monitoru a vložit sem?
Do emailu jsem dostala dopis s přílohou chtěla jsem zvětšit písmo ,ale pořád mě to nešlo prý to nafotil a poslal ,což jsem nevěděla a tak jsem se pokoušela přílohu zvětšit až jsem něco pokazila.Koukala jsem i na starší přílohy v emailech a taky to nejde přečíst jsou tam jen písmena a číslice takže teď nevím jakse z toho dostat
Když otevíráte obrázek, musíte ho otevřít programem na prohlížení obrázků. Ve vašem případě si tedy v editoru prohlížíte zdrojové data obrázku. Napište v jakém operačním systému pracujete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.