Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukonceni programu

Od: karel1711* odpovědí: 4 změna:

mam notebook latitude dell 630 a mel jsem nainstalovanou tv blaze hdtv 6.0

fungovalo to bez problemu ale omylem jsem to vse odinstaloval takze doslo k nove instalaci ktera probehla uspesne.

problem je ten ze pri vyhledavani tv programu tento program prestane fungovat a je ukoncen. a pise mi to ze toto zarizeni neni kompatibilni

prosim o radu jak to opravit aby to kompatibilni bylo

mam win 7

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Tady byste měl najít ovladače: blazevideo.com/... (anglicky).

Instalace DVB-T → zde najdete návod i ovladače (česky).

A tady jednu starší diskuzi k problému.

Já bych ale začala kontrolou, jestli v registru nezůstaly zbytky po původní instalaci → můžete použít např. program CCleaner. S programem jsmou mometálně nějaké problémy, proto bych doporučila si jej stáhnout např/.... (Jinak bych dala odkaz na web výrobce.)

Teprve po vyčištění registru bych nainstalovala ovladače, restartovala NB a potom nainstalovat program.

hodnocení

1x

XP : Start -> Programy -> Příslušenství -> Systémové nástroje -> Obnovení systému

Win7 : Start -> napsat rstrui a spustit

Oboje pustí program Obnovení systému, který Vám umožní vybrat si předchozí stav počítače, kdy vše ještě fungovalo. Vyberete jen v kalendáři den, ke kterému se chcete v čase vrátit a potvrdíte. Počítač bude chvíli pracovat, poté se zrestartuje a bue vše fungovat.

PS: jak se člověk omylem může proklikat na Start -> Nastaveni -> Ovladaci panely -> Pridat nebo odebrat programy -> kliknout na program -> kliknout na odebrat -> potvrdit odinstalaci?

rv*
hodnocení

0x

Celkem nejasná otázka. Předpokládám, že sledujete tv pomocí USB tuneru. Pro funkčnost musí být v počítači nainstalovány ovladače pro daný tuner (zpravidla jsou na přiloženém CD) a potom nějaký libovolný program, ve kterém ladíte kanály, sledujete a nahráváte. Jsou-li problémy s programem blaze (mám pocit, že pro splrávnou instalaci musíte zadat seriové číslo), zkuste třeba progDVB - je i ve verzi zdarma. Pokud nepoběží, asi máte problém s ovladači, nebo i s tunerem.

hodnocení

0x

Napsal si že si program přeinstaloval, tak ho odinstaluj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]