Nejste přihlášen/a.
Potřebuji nutně sloupec cen seřadit od nejmenšího po nejvyšší, našel jsem jen od A-Z ale ne od 0 do nekonečna.. A ještě potřebuji, aby se u toho zachoval i sloupec B, kde je název zboží? Umí vůbec tohle božský excel? Děkuji
odpověď od @bruno je komplexnější.
Jen bych rád zdůraznil jednu zásadní věc. Excell neváže automaticky sousední sloupce. Jak píše bruno, on se zeptá, jestli chcete setřídit i sousední neoznačené sloupce, ale nepotvrdíte-li mu volbu, rozhází vám tabulku tak, že už ji nedáte dohromady. Takhle funguje asi od verze 2003. Myslím, že stará 97 se ani nezeptala a rovnou třídila. Tak na to pozor, při označování pole k setřídění..
Ano, když jsem zkusil vytvořit stejně jednoduchý excel s čísly a popiskem, tak mi to funguje taky, ale v tom mém excelu se jedná o ceny se třemi des.místy... Např. 1450.412, a tam mi to seřadí nepřesně.. Nevíte co s tím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.