Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emailový klient - poradíte nějaký dobrý?

Od: emailak odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

poradíte mi nějaký dobrého email.klienta, který může být klidně i placený a splňuje tyto vlastnosti?

- ideálně online verze, abych se mohl přihlásit kdekoliv...

- jednoduchý! Žádných tisíc kravin...

- aby měl neomezenou kapacitu

- aby uměl především automatické odpovědi, tím mám na mysli, když mi někdo napíše, na co často odpovídám jedním způsobem, abych klikl třeba na nějaké logo častých odpovědí a to se tam napsalo... Aby nějakou zkratkou šla připsat k pozdravu nějaká věta, který se taky často opakuje atd?

Děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V tom případě je ale řeč o poštovní schránce přes webové rozhraní, nikoliv o poštovním klientovi, což je program, který se musí instalovat.

Protože:

1) poštovní klient z kapacitou nemá nic společného. Závisí na poskytovateli vašeho emailu. Aneb mohu mít poštovní klient MS Outlook a používat jej pro svou "neomezenou" pracovní poštu, ale zároven ho používám i pro soukromou poštu, kterou mám zřízenou u freemail poskytovatele email.cz a tem má omezenou kapacitu.

2) online verze vs přihlášení kdekoliv : Online jsou všechny (pokud máte připojení k internetu). Naopak poštovní klient má ten bonus, že umí pracovat i offline... ale je to program, jak už jsem psal, takže se k němu přihlásíte jen tam, kde bude onen program nainstalován. Pokud ovšem myslíte přihlášení z jakéhokoliv počítače, kde vlezete na internet, tak se opět bavíme už o freemailu nikoliv o poštovním programu...

3) Jednoduchý? No to opět sedí na freemail, kde je pár základních funkcí: odeslat, přeposlat, připojit přílohu a smazat.. poštovní klient si pořízují lidé, kteří naopak vyžadují tisíce, jak píšete, kravin.

4) automatické odpovědi umí každý klient i každý freemail

Takže pokud se ptáte na poštovního klienta, doporučil bych Outlook, Thunderbird, The Bat! - bohužel ani jeden není jednoduchý a nevím, zda takový existuje. Pokud freemail tak Gmail a napojit si tam svůj freemail odjinud...

iz*

Také to na mne působilo dojmem, že tazatel chce spíše přístup přes webové rozhraní. Čekala jsem, co kdo odpoví. (–:

hodnocení

0x

Moc nerozumím tomu co je to online klient. Já za klienta považoval software, který běží u tebe (u mě - Thunderbird). Ty ale myslíš nejspíš aplikaci na straně serveru. Používám seznam.cz, centrum.cz i gmail.com (ten má výhodu že umožňuje konverzaci, video chaty apod.). Neomezený snad gmail, ale ten sleduje vaši komunikaci a prodává to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]