Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na notebooku ASUS ukazuje kamera obrácený obraz, zkoušel jsem vše možné, ale nejde nastavit.Poradí někdo? Díky
Nainstalovat novější ovladače pro kameru.
asus.com/... --> do vyhledavaciho okenka napsat svůj typ notebooku (značka ASUS fakt nestačí) -> a na nové stránce jít na záložku Driver & Utility -> zde zvolit svůj oprační systém -> vyhledat Camera a stáhnout nový ovladač. V PC jej rozbalit a spustit setup.
Jak obrácený? Pokud není hlavou dolů, tak patrně ukazuje reálný snímek, nikoli zrcadlový. I když by součástí měl být software na ovládání kamery (převrácení, nastavení barev, jasu apod...)
Omlouvám se, měl jsem napsat obraz hlavou dolů. Žádný software na nastavení kamery jsem nenašel.Nejsem odborník, hledal jsem ho v ovládacích panelech, nic jsem nenašel.Každopádně díky za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.