Nejste přihlášen/a.
Pánové rádci /příp i ženy!/Jak obejít "password administrátor". Na starém NTB HP odešel ,poškodil se system (XP home,je to jednoho takového xxx který ,nebudu se rozepisovat neboť si neumí pomoci)tak se mi povedlo zformátovat disk (velmi velký ,necelých 20GB),ale pže nemám instalačku na home,tak že nainstaluji Pro,ale najednou se to zaseklo a chce to heslo-pasword administrator,jak to obejít nebo kde to sehnat?
Admin heslo se dá vypnout v BIOSu - takže by to chtělo skočit do biosu, resetovat ho (nebo vyjmout CMOS baterii na minutku). U těch starých NTB je ale lepší varianta jít do linuxu. Je to relativně jednoduchý a podobný W7... juhele.blogspot.cz/...
restart - třeba vypnutí vyjmutím baterie, při startu dle typu DEL, TAB, F2-8-12 ... bios nenajede? Máte bližší označení NTB?
šlo by to takto
Ne neptá.chce to heslo.
To Jmlc-našel jsem příručku k danému NTB ,jak do biosu je tam napsáno, žel po stisku F10, dle žádosti na obrazovce i dle příručky to hned chce to heslo .takže nevím jak mu to předtím kdo a jak zahesloval,navíc by tom měl být disk min 60giga a je tam jen 18gigový. no ještě skusím gůglit a třeba něco najdu nebo mi tady ještě někdo něco sdělí.
Jde o NTB HP -Compaq nx6125
U těch potvor se mi osvědčilo při mých improvizacích prostě demontovat a resetovat vyjmutím baterie CMOS. Demontáž je na youtube taky. Vidím tam pár videí, kdy ta F10 byla zkoušena.. většinou tam kecají anglicky nebo španělsky...
Zkusil jste heslo "nic"- jen odkliknout? Pár hesel bývá standard - "admin", "aaa"
Pokud se dostanete do BIOSu, chce to mít staženou verzi bios na flashdisku a upgrade. ale co tak čtu dotazy, často to končí K.O. NTB - translate.google.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.