Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypraná fleshka - bude fungovat?

Od: rotorod® odpovědí: 4 změna:

dobrý den

omylem se vyprala fleshka, po pripojeni blika rychle ale okno se neotevře. Je po ní? nebo se dá nějak ještě zachránit? má 15GB. díky za možné rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Připojit ji hned byla největší blbost, kterou jsi mohla udělat a tím jsi ji nejspíš odepsala. Možná by to přežila, kdybys jí ponechala dostatek času na úplné vyschnutí, ale ani pak už bych ji nepovažoval za spolehlivou.

Satam má pravdu. - zapojit ji hned , mokrou není moudré . Mám spousty flešek, hlavně pro služební účely - jednu mi manželka také nedávno vyprala. Dal jsem ji do rýže v uzavřené dóze na tři dny, aby se z ní vytáhlo maximum vlhkosti. Funguje dodnes bez problémů.

hodnocení

takže nechal jsem jí pár dni bez povšimnutí v pokojové teplotě, a po připojení ejhle -> jede

a co je největší bum: před vypráním fleška byla zcela zformatována, po vyprání jsou všechna data zpět *smich* takže kdo chce navrátit ztracená a vymazaná data na flešce -> šup s ní do pračky *ua*

still10k*

*haha* *palec*

Zkusí někdo vyprat hardisk? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]