Nejste přihlášen/a.
Zdravím,tak já mám také problémy s připojením přes wifi.před týdnem se mi porouchal počítač, tak byl v opravě, zdroj a disk vyměněn, celková očista karty aj.Když jsem počítač přinesl, wifi co fungovala nešlape, jde jen přes kablík z routeru.Signál chytám přes routeru přes malou wifi antenu, svůj signál vidím v nejvyšší kvalitě, ale nepřipojím se na něho, píše mi, že windows odmítá...ach jo...
Bude asi problém v nastavení sítě - máte k routeru nějaké CD? a k té WIFI anténce taky? - přeinstaloval bych obé...
Zkuste stáhnout ovladače na webu výrobce - já tak často po důkladném vyčištění vymazal i nastavení sítě -tj. musel jsem nově nainstalovat ovladače a nastavit připojení k routeru.
jen to bude pouze ovladač-driver, takže případný prográmek k tomu asi nenajdete...
Ale díval jsem se, že tento WIFI přijímač je jeden z horších. Lepší jsou za cca. 200-400,- nové... zkuste mrknout po jiném, pokud nerozjedete.
ovladač tam nainstalovaný nebude, já myslel, že se počítač připojí sám, když kliknu na tu ikonku kde je přístup k internetu...
Funguje...
teda, pekluji se s tím týden, zeťáci oba ani ťuk...
Opravdu velký dík, Karel.
Tak moje trápení s wifi připojením ještě nekončí...,
Některé stránky se mi nenačítají, třeba na Seznamu se vyhledává všechno, na you tube také všechno, ale na chatujme mi to hlásí server nenalezen, asi na třetině stránek se to děje taky, přitom přes kablík žádný problém...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.