Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neumím určit URL

Od: aloisb® odpovědí: 7 změna:

Mám problém se stanicí Myhitmusic JUKEBOX GOLD, která vysílá z německého Hannoveru. Na iPodu mi hraje, dala se tam nalézt. Na notebooku mám nainstalováno internetové Radio Sure, kde však v seznamu stanic není. Prosím znalce o sdělení této URL.

Odkaz : myhitmusic-jukeboxgold.ra/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

URL je ten odkaz, který jste přidal pod otázku. Zkuste na stránce radiosure.com/... pod seznamem stanic kliknout na odkaz "Click here to add new station" a přidat tam svou stanici.

hodnocení

Díky. Zaregistroval jsem se a pak jsem tu stanici přidal podle Vaší rady. Nyní se asi bude muset chvíli počkat, než to administrátor Radia Sure schválí.

doplněno 22.09.17 13:22:

Asi to nebude ten správný stream, protože mi napsali :

No title,nodescription,no webpage and stream is websiteplayer...cannot be used in radiosure,please correct and give real stream-URL

Pokud bych měl tu správnou URL, ak bych ani nemusel na jejich web a vložil bych si tu stanici jen do své aplikace, jako se mi to povedlo s AB Radio Humor, které zase mají oni špatně v seznamu *haha*

jirka20
hodnocení

0x

Můžu posloužit těmito...snad se trefíte.

151.80.43.143:8028/...

Zdroj: myhitmusic.de/...

151.80.43.143:8004/...

hodnocení

BINGO ! Moc děkuji, dal jsem to tam a hned mi to začlo hrát. Je to skutečně dobrá stanice, která hraje hudbu mého mládí.

Děkuji i benovi, i když byl pomalejší*palec*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, URL stanice viz níže jde přehrát v programu WinAmp - mělo by to fungovat i u Vás. Zdravím!

P.S. Tak nyní vidím, že už jsem druhý .

151.80.43.143:8028/...

doplněno 22.09.17 16:29:

jirka20 - na to jsem zde už dost dlouho, abych toto nedělal - jen jsem se zdržel zkoumáním zdrojového kódu a neaktualizoval tuto stránku s dotazem, tak jsem si všiml Vašeho příspěvku až po napsání mého a opravil jsem se, resp. dopsal tam P.S. Kopírovat jiné odpovědi a vydávat je za své nemám opravdu zapotřebí.

doplněno 23.09.17 18:36:

aloisb - nemáte zač. Já jsem se včera zasekl, protože jsem přehlédl tečku v URL mezi lomítkem a mp3 - a bez ní to nehraje, což mě zmátlo a vedlo to ke zdržení, resp. než jsem si toho všiml. Vlastně jsem původně na dotaz odpovídat ani nechtěl a až později jsem tomu věnoval čas. Bohužel, přibližně ve stejné době jako kolega a potom to vypadalo jako opisování. Jo, stanice je to dobrá - odpoledne jsem ji také poslouchal. A díky @ivzez, která to pochopila, že jsem neopisoval.

jirka20

Dík,že jsi použil(zkopíroval) mnou uvedený odkaz...

iz*

Ben od Vás nic nekopíroval. Kdybyste se zde před zbytečým osočením trochu rozhlédl, zjistil byste to, co Vám Ben odepsal → že nic takového nemá zapotřebí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]