Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá obrazovka

Od: cisak® odpovědí: 7 změna:

pocitac se znicehonic vypnul a potom se po kazdem zapnuti objevi cerna obrazovka nenajede to ani biosu. Na monitoru sviti dve oranzove kontrolky. Zkusil jsem vymenit hardisk a nic se nezmenilo.

Co mam delat

Pocitac ma grafickou kartu je na nem nainstalovany windows 10

Diky za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Vsechny vetraky se toci

ladinpraha*
hodnocení

0x

Oranžová mi signalizuje zapnutý monitor, který nemá signál. Zkontroval jsi konektory? Vyzkoušej připojit jiný monitor nebo tenhle připojit k jinému PC.

hodnocení

0x

Vyndej grafickou kartu a zkus, zda pojede na integrované, tedy pokud tam je.

hodnocení

Zkousel jsem jiny hardisk a je to stejny

Dale jsem zkousel integrovanou grafiku a je to stejny

Cerna obrazovka a sviti oranzove kontrolky na monitoru

Poradte co delat

99% - spálený čip na základní desce - oprava bývá dražší než nový kus.

still10k*
hodnocení

0x

V první řadě určete, která škatule je rozbitá, jestli monitor nebo PC. Připojte monitor k jinému PC, nebo notebooku. Pokud bude monitor fungovat, hledejte v PC rozbitý komponent vylučovací metodou. Odpojte veškeré komponenty, které nejsou nezbytné k najetí do BIOSu, k tomu stačí jen procesor a RAM a monitor připojit na integr. grafiku. Pokud ani pak PC nenaběhne, bude nejspíš vada na základní desce, procesoru nebo RAM. Máte připojený repráček? Pípá to po spuštění nějaký signál?

hodnocení

Monitor se starym pc jede. Z repraku nejde pri zapnuti zadny pipani.

Pred cernou obrazovkou mel pc maly vykon - intrnetova stranka se dlouho nacitala jako by pc ztratil vykon

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]