Nejste přihlášen/a.
Dobrý den a ahoj,
občas si něco zahraju, ale většina her, co mám, mě už nebaví. Tak jsem se chtěl zeptat tady na poradně, jestli neznáte nějaké hry, ve kterých jsou prostě lesy (nebo tropické podnebí, jako ve FarCry nebo pouště jako v Gothic 3 - celkově se mi Gothic 3 líbí nejvíc ze všech her a i po letech je to moje nejoblíbenější hra). Na grafice mi nijak nezáleží, rád hraju i starší hry.. Jen chci, aby ta hra měla trošku atmosféru, byla na pc a idelálně měla otevřenej svět. Taky by nebylo na škodu, kdyby to bylo rpg, mmorpg, střílečka a nebo prostě něco jako GTA Ale na tom mi tak nezáleží.. Třeba Forest, což je survival hra, mě taky neskutečně baví hlavně proto, že ty lesy a příroda působí skutečně..
Tady pro příklad je ještě pár her, který se mi líbí a hrál jsem je : Gothic 1/2/3, Risen 1/2/3, FarCry 1/2/3/4, Forest, Black Desert, GTA:sa,3,4,5, ArcheAge, WoW, Guild Wars 2, Ultima Online,..
A pro objasnění :p - Jo, já vím, že přírodu a lesy mám venku..Taky toho často využívám a přestěhoval jsem se na okraj města, abych to měl blíž do přírody.
DĚKUJU VŠEM, ZA RADU :D A přeju hezkej den
Pěknou atmosféru a prostředí nejen lesů má třeba Witcher 3, případně si chvíli počkat na český Kingdom Come: Deliverance, The Long Dark, Skyrim, který ale nejspíš vidím mezi obrázky... Slušná poušť se dá najít třeba v Conan Exiles, MMORPG SWTOR na Tatooine, možná něco je i v TESO, oboje je hratelné zdarma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.