Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem nový monitor a po propojení s PC jsem chtěl vyzkoušet boční vstupy USB na monitoru, ale nefungují.
Musí na to být ještě nějaké další propojení? Třeba USB kabel z PC do jednoho na monitoru?
Pokud mi neuniknul nějaký nový výkřik techniky (typu data po HDMI nebo displej portu - obojí je asi možné, přinejmenším přes ten slibovaný ethernet v hdmi, ale zatím jsem to neviděl), tak je to přesně jak říkáte. Na monitoru najdete někde vstup USB (v monitoru bývá integrovaný USB HUB).
Mimochodem, návod jste k tomu nedostal? Nebo je to takový ten "euronávod" ve kterém je, že to nemáte házet do popelnice a lít na to vodu, ale nic o uvedení do provozu. Nějak se tato móda návodů k ničemu rozšiřuje i na drašží výrobky,
... myslel jsem si, že když zapojím monitor do PC ( takový ten klasický více jehličkový vstup ), tak budou fungovat i USB porty na monitoru a propojení s USB na PC mě napadlo, až teď v práci.
Na manuál se ještě jednou podívám, ale nic tam takového nebylo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.