Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení monitoru s PC

Od: pepik1* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

koupil jsem nový monitor a po propojení s PC jsem chtěl vyzkoušet boční vstupy USB na monitoru, ale nefungují.

Musí na to být ještě nějaké další propojení? Třeba USB kabel z PC do jednoho na monitoru?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml1
hodnocení

3x

Pokud mi neuniknul nějaký nový výkřik techniky (typu data po HDMI nebo displej portu - obojí je asi možné, přinejmenším přes ten slibovaný ethernet v hdmi, ale zatím jsem to neviděl), tak je to přesně jak říkáte. Na monitoru najdete někde vstup USB (v monitoru bývá integrovaný USB HUB).

Mimochodem, návod jste k tomu nedostal? Nebo je to takový ten "euronávod" ve kterém je, že to nemáte házet do popelnice a lít na to vodu, ale nic o uvedení do provozu. Nějak se tato móda návodů k ničemu rozšiřuje i na drašží výrobky,

ladinpraha*
hodnocení

3x

Bez propojení samozřejmě nemůže fungovat jako plnohodnotné USB. Podíval bych se do manuálu, jestli to USB nemá nějaký specifický účel. Třeba jenom pro připojení repro.

hodnocení

2x

USB po straně a někdy i zespoda monitorů jsou jen "vytažené" neboli "prodloužené" konektory zespodu monitoru. Aby začaly fungovat, musíte je propojit ještě s počítačem pomocí USB-B kabelu.

Propojení monitoru s PC

pepik1*
hodnocení

... myslel jsem si, že když zapojím monitor do PC ( takový ten klasický více jehličkový vstup ), tak budou fungovat i USB porty na monitoru a propojení s USB na PC mě napadlo, až teď v práci.

Na manuál se ještě jednou podívám, ale nic tam takového nebylo

Jak by mohl video VGA standard přenášet bitové USB rozhraní? To jsou naprosto dvě rozdílné věci. :)

pepik1*
hodnocení

Děkuju moc za pomoc, propojil jsem to podle Vás a už to funguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]