Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příjem televize počítač

Od: milena9 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Chtěl bych sledovat televizi v počítači. Jaká je vhodná anténa do usb vstupu? Je více výrobku na trhu. Ovlivnuje přijem lelevize kde se nacházím jsem z Otrokovic. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jakou TV? Internetovou? DVB-T? Kabelovou? Satelitní? Pokud přes anténu, tak musíš mít v PC především TV tuner. K němu teprve anténu, která musí být vhodná pro konkrétní místo příjmu.

doplněno 16.09.17 10:59:

Taky mám PC připojený kabelem. K elektrice, k internetu a k mnoha dalším zařízením. To ovšem s příjmem TV nemá co dělat.

hodnocení

0x

Anténa do USB vstupu*sok**sok**sok*

Především musíš mít TV tuner, určený pro příslušný signál (pozemní vysílač, satelit, kabel). Podle toho se pak bude řídit připojení signálu.

Co doma používáš? Satelit, kabel nebo normální anténu?

doplněno 16.09.17 11:02:

@milena9: Připojení PC není podstatné, pokud nechceš přijímat internetovou TV, to je pak o něčem jiném. Zajímá nás, jak chytáš normální TV - máš normální anténu nebo satelitní přijímač nebo kabelovku?

milena6
hodnocení

Mám počítač připojeny kabelem.

jirka20
hodnocení

0x
Tuner třeba tady: olmi.tv/...
A k tomu koaxiál a nějakou anténu dle tvých příjmových podmínek(vzdálenost od vysílače...a jiné otázky vám změří nějaký anténář...).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]