Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak urychlit přihlášení na účet?

Od: macek7411* odpovědí: 5 změna:

U operátora na telefon VOIP musím vždy vyplnit tabulku: uživatele a heslo. Tyto jsou tvořeny čísly a písmeny, kam tyto údaje uložit, aby to nebylo tak pracné? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když se takhle zeptáš tak ti asi odpovim jediné- napiš si to na papír a ten dej na stůl. Jak chceš prosimtě poradit když ani neřekneš co používáš za program, o jaké jde heslo (tabulku)- bude to asi k tomu programu,ale k jakému? Hoď sem třeba tu tabulku bez vypněného hesla a budeme moudřejší. Neni tam možnost zaškrtnout zapamatovat heslo?

macek7411*
hodnocení

Jedná se o operárora Fayn, nechtěl jsem dělat reklamu, stačí se podívat. Díky

doplněno 05.12.08 16:09:

Stačí se podívat na Fayn, tam je přihlášení na ten účet. Dík

kam se mam podívat?

doplněno 05.12.08 16:05:

Víš co jsem se z tebe snažil výtáhnout? Zda voláš přes IP telefon (který) nebo z programu v OS (jaký). Takhle se opravdu nikam nedostanem

macek7411*
hodnocení

To nemá s telefonováním nic společného, já potřebuji zjistit kolik tam mám ještě zaplaceného kreditu. Dík

A to mam jako vyčíst z tohoto dotazu jo?

Tak si jméno i heslo ulož ne? Když vypňuješ login v xpčkách tak tam ukládání je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]