Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email Seznam - jak jednoduše uložit kontakty

Od: athenaise* odpovědí: 6 změna:

Zdravím rádci, již delší dobu zkouším nějakým lehkým způsobem ukládat kontakty, ale stále nemohu přijít na způsob po "vylepšení" emailu na seznamu. Vždy jsem klikla na příchozí adresu a normoš se mi to zeptalo, zda chci kontakt uložit. Nevíte jak to udělat nyní po vylepšení?Níže uvádím nabídku a nic z toho nejde použít na uložení kontaktu. Vždy musím přepsat na papír a pak dát do kontaktů. *ee*

Napsat e-mail

Přejít do kontaktu

Důvěryhodná adresa

Blokovaná (spam) adresa

Hromadná adresa

Neoznačená adresa

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mě to přijde stejné jako dřív. Při čtení mailu kliknu na odesílatele a objeví se nabídka - vytvořit kontakt.

Pochopil jsem otázku špatně? Viz obrázek.

Email Seznam - jak jednoduše uložit kontakty
athenaise*
hodnocení

Pochopil dobře Clayman, ale mě se tam udělá nabídka :

Napsat e-mail

Přejít do kontaktu

Důvěryhodná adresa

Blokovaná (spam) adresa

Hromadná adresa

Neoznačená adresa

A nechápu proč

iz*

Protože už tu adresu máte v kontaktech.

Odkaz "Přejít do kontaktu" (druhý řádek) se mi zobrazuje u adres, které už v kontaktech mám.

Pokud některého odesilatele v kontaktech nemám, stojí na stejném místě "Vytvořit kontakt".

Kliknete-li na druhý odkaz (Přejít do kontaktu), dostanete se do okna (tam, kam v obrázku míří šipka), v němž se nabídne napsat email, rychlá odpověď, možnost upravit (doplnit) kontakt, případně jej smazat. Dále budou dole poslední e-maily, které jste si s tímto kontaktem vyměnila.

Email Seznam - jak jednoduše uložit kontakty #2
athenaise*
hodnocení

Díky Ivzez, zkusila jsem a ok. Jen je mi divné, že tento kontakt napsal mému muži dneska poprvé a tak jsem ho chtěla uložit. Určitě to přede mnou nikdo nedělal leda, že by to bylo automaticky. Ještě než jsem ale udělala, to co píšete, tak jsem do kontaktů jukla a kontakt tam nebyl. Tak nevím *neví*

iz*

Myslím, že Seznam kontakty, které napsaly poprvé, nebo kterým člověk napíše jen jednou nějak eviduje → nebere je jako úplně nový kontakt. A mám pocit, že to souvisí s přechodem na "nový e-mail" na přelomu zimy a jara (že to díříve bylo jinak).

athenaise*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]