Nejste přihlášen/a.
dobrý den
zajímalo by mě kam mohu ukládat fotografie bezplatně na internetu pod nějakým svým účtem co bych si založil? dejme tomu že nemám webhosting s velkou kapacitou, a proto to chci ukládat extérně. Ale fotografii je dost, a alb ročně taky dost. Napadlo mě rajce.idnes. Máte s tím nějaké zkušenosti? není tam nějaké kapacitní omezení? nebo máte někdo jiné zkušenosti bezplatné?
děkuji Vám za pomoc
Základní otázka je, zda se na to chcete dívat pouze sám nebo chcete, aby to bylo veřejně přístupné. V prvním případě, lze na zálohu použít google disc. Ten ma limit 15GB (celkově pro všechno). Nebo blízko k tomu je photos.google.com/... to už by bylo veřejně přístupné.
Rajče je asi bez limitu nebo na něj ještě nikdo nenarazil. Obecně vzato není to určitě špatná volba.
Že by Rajče fotky mazalo jsem nikdy neslyšel. Jsou tam alba i z roku 2007, takže bych řekl, že NEMAŽE. Vlastní cloud resp NAS je další možností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.