Nejste přihlášen/a.
Zdravím - mám notebook a když ho přenáším, často zmáčknu klávesu na boku, kde je nastaveno otevírání Outlooku, který vůbec nepoužívám, a musím rušit několik oken otevírání - štve mě to, ale nenašla jsem způsob, jak toto nastavení zrušit, případně Outlook úplně odinstalovat, v programech jsem ho nenašla... mám Win7 - díky moc
Ten obrázek nepatří Outlooku, ale nejspíš je to z "windowsáckého" Odstranit programy. Napiš pokud možno celý typ notebooku, pak ti snad poradí.
@minda: Pokud se nejedná o Outlook Expres, ale klasický Outlook, tak ten samostatně neodstraníš, je součástí balíčku Windows Office.
Jdu se kouknout, zda jde vypnout fce toho tlačítka.
@minda: Prosím, napiš přesné umístění toho tlačítka. V návodu jsem nic takového nenašel ani na jednom boku.
Ano, chtěla jsem outlook odstranit, proto jsem dala obrázek Odstranění programů, jestli se třeba neskrývá pod některým z názvů, když ho tam nevidím?... a mám Extensa 7630EZ
satam - vlevo jsou u okraje NB tato tlačítka, odspodu: 1. Launch Manager, 2. spuštění Outlooku, 3. zmenší se okno, 4. bluetooth, 5.připojení k internetu - na tom, co spouští outlook (mě to ukazuje spuštění konfigurace), je obrázek obálky, tak se obávám, že to možná ani zrušit nepůjde...
Outlook pojde takmer urcite odstranit samostatne v ramci odinstalacneho programu k Office, ale ako je to vo verzii 2007 netusim.
Napiste vyrobcu a typ notebooku, pravdepodobne sa bude dat softverovo deaktivovat inkriminovane tlacitko. Vacsinou sa da nastavit, aku akciu s tymito cudlikmi chcete vyvolat.
Uz vidim, Acer Extensa. Tlacitka funguju pomocou programu "Launch Manager" (vidno ho aj na obrazku v hornej tretine). Skuste ho spustit, mali by ste sa dostat k moznosti priradit jednotlivym tlacitkam akcie. Alternativne mozte Launch Manager odinstalovat, pokial ostatne tlacitka nepouzivate.
A úplně nejlepší bude notebook při přenášení vypínat. Doporučují to ostatně i výrobci notebooků
@minda: Ještě můžeš zkusit v okně Launch Manageru změnit text v okně E-mail Manager. Jaké jsou tam možnosti?
Pokud se ti ani tohle nepovede, nejspíš je to tlačítko nastavené "natvrdo".
@minda: Nebude snazší opravit ten pant
u tlačítka pošta jiné možnosti bohužel nejsou...
jj, asi se s tím budu muset naučit žít... noťas má rozbitý pant, tak ho při přenášení nechci zavírat, a je velký, proto většinou zmáčknu to blbý tlačítko... ale díky moc za snahu pomoct
cca tisícovku za nový pant se mi dávat nechce, cenu mi řekli u nás v opravně NB, sama výměnu nezvládnu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.