Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky PC hardware?

Od: no odpovědí: 8 změna:
zdravim mam v planu koupit si jety PC nebo NTB co nejlevneji jen pro obcasny tisk na ulozeni dokumentu a obcas internet a youtube a nevim jaky procesor nebo ram minimalne? nasel jsem par.. co treba rocesor T2400-1,8 Ghz,Ram 3 Gb,Hdd 120 Gb nebo aspon dvoujadro? ja uz se radsi ptam minuly rok jsem koupil jeb*u parametry na net dostacujci ale sekal se hodne a youtube a vide vubecnejeli i po vymene grafiky no moc tomu nerozumim tak poradte prosim nejaky levny pekac nanet a videa pozadavky? dekuji moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vyber si tady a neprohloupíš. Ber Lenovo nebo hp, ostatní opatrně!

doplněno 12.09.17 15:01:

Není to to pravé ořechové, ale buď 2 nebo 6. ostatní podle mě klidně zanedbej.

tomas11*

I zde se dá vybrat .

pocitacezababku.cz/...

no
hodnocení

dekuji ale bohuzel potrebuji propc dojet ted hned :( obe stranky vyborny jinal.. co byjste mi poradili z tohoto vyberu 1. pc.bazos.cz/... 2. sbazar.cz/... 3. pc.bazos.cz/... 4. pc.bazos.cz/... 5. pc.bazos.cz/inzerat/78849619/Dvoujadrovy-pocitac-2GB-Ram.php 6. pc.bazos.cz/... 7. pc.bazos.cz/... 8. pc.bazos.cz/... pc.bazos.cz/... 9. pc.bazos.cz/...

no
hodnocení

TOMU KDO SI UDELA CAS A PROJDE STRANKY A POMUZE S VYBEREM MOOOOOC DEKUJI !ricemz se minejvice zamlou va 7. 8. a 9. ale asi ta 7mi prijde nejlepsi nebo ne? zda netbook nootebook nebo pc mi je jedno monitory mam takze mi staci samotnej komp klidne komp bude pouzit chvili v na administrativni prace a pote jen k tv jako multimedialni centrum prevazne videa.. swkuju mooooooc!

Minimum je dvoujádro a 4GB RAM. Ta Vaše 7 je odpad, co se k nám tahá z ciziny. Vyhněte se počítačům s nestandartní velikostí zdroje - volil bych 9.

no
hodnocení

ta 9. vypada taky slusne no pan radi 2,6 ale ta toshiba neni ani dvoujadro nevim jak moc velkej rozdil mezi tim je.. a ta 6. zase nepise nic o grafice radsi.. tak ted nevim no ale je fakt ze ta 7. uz mi nekdo rikal at se temhle vyhnu.. dekuji moc oboum a ponozte prosin rozpitvat nevin co to musim mit za HD na filmy hry hrat nebudu jen tisknout a filmy a net nic vic

hodnocení

0x

Na streamování videí z internetu (YouTube) nepotřebuješ grafiku, ale výkonný procesor, jinak se to bude sekat. Komedie je v tom, že jen ten dostačující procesor je x-krát dražší, než ty plečky z bazoše. :) No, když přimhouříš obě oči, tak stejně tak drahý (levný)...

still10k*
hodnocení

0x

Přehrávání filmů také není nic nenáročného, pokud mluvíme třeba o HEVC. Neberte levné stroje za pár stovek, prohloupíte. Stále budete narážet na horní limit výkonu a neustále budete muset dělat kompromisy. Jestli chcete mít alespoň hardwarové minimum vhodné pro dnešní obsah z internetu a filmy s HEVC, viděl bych investici okolo 3000 jako základ.
Jak psal někdo výše, min. fyzické dvoujádro (Intel), 4GB RAM, SATA3 a když bude nějaká dedi. grafika, bude to jen dobře. I když dnešní integ. grafiky už jsou celkem výkonné, ale spíš nepočítám, že v na levné desce bude něco zázračného.

A když přihodíte 600-700, můžete mít z druhé ruky 60GB hardisk SSD, na který dáte systém a data na nějaký normální magnetický. Investujte 4 až 5 tisíc a budete spokojený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]