Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
posílali mi z Chiny zásilku i se sledovacím číslem, ale zásilka nedošla a oni nereagují.
Poslední události vypadají takto:
Nejnovější událost - 2017-08-05 13:28 LITTLE ROCK, AR 72209, Delivered, In/At Mailbox, Your item was delivered in or at the mailbox at 1:28 pm on August 5, 2017 in LITTLE ROCK, AR 72209.
Cílová země - Čas sledování: 708 ms
2017-08-05 13:28
LITTLE ROCK, AR 72209, Delivered, In/At Mailbox, Your item was delivered in or at the mailbox at 1:28 pm on August 5, 2017 in LITTLE ROCK, AR 72209.
Kde je prosím moje zásilka? Já ji stále nemám
Děkuji
Úplně se vykašlete na to, že prodejce už nereaguje a ihned otevřete spor, jinak přijdete o peníze. Když se mi tohle stane, napíšu ihned prodejci a čekám maximálně osm hodin na jeho reakci. Pokud nereaguje, okamžitě otevírám spor a světe div se, najednou reaguje téměř bleskově a nabízí východisko. Nikdy nepřistupujte na to, že se nějak vyrovnáte mezi sebou, ale trvejte na vrácení peněz přes portál, přes který jste u nich nakupoval. Tedy já nakupuji přes AliExpress a nikdy jsem neměla problém s vrácením peněz. To co popisujete se mi také jednou stalo. Moje zásilka skončila někde v Kanadě, prý. Pak mi nabízel, že mi vrátí peníze přes paypal a chtěl, abych zrušila otevření sporu a to jsem odmítla. Na to jim nesmíte nikdy přistoupit, protože oni pak hrají o čas a Vám proběhne lhůta, kdy můžete své peníze dostat zpátky automaticky a pak jste namydlený.
Dobrý den,
mě se to zdálo divné, že ta zásilka ukazuje, že je doručena úplně někde jinde.
Prodejce nereaguje, tak jsem asi narazil
Pokud má prodejce dobrý feedback a je to většinou z nějakého masivu jako Alibaba, Aliexpress, Ebay,
tak se nestává že by vás chtěli nějak ošulit, třeba je to opravdu jen chyba, ale pokud nereagují...
Postupujte tedy podle FAQ na daném portálu a měl by jste dostat peníze zpátky.
( Projel jste si prodejce? )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.