Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásilka nedošla ikdyž má sledovací číslo

Od: pavka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

posílali mi z Chiny zásilku i se sledovacím číslem, ale zásilka nedošla a oni nereagují.

Poslední události vypadají takto:

Nejnovější událost - 2017-08-05 13:28 LITTLE ROCK, AR 72209, Delivered, In/At Mailbox, Your item was delivered in or at the mailbox at 1:28 pm on August 5, 2017 in LITTLE ROCK, AR 72209.

Cílová země - Čas sledování: 708 ms

2017-08-05 13:28

LITTLE ROCK, AR 72209, Delivered, In/At Mailbox, Your item was delivered in or at the mailbox at 1:28 pm on August 5, 2017 in LITTLE ROCK, AR 72209.

Kde je prosím moje zásilka? Já ji stále nemám :(

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rizzlah*
hodnocení

2x

Zdravím, kopněte mi sledovací číslo a pro jistotu to ještě projedu přes jeden zdroj, někdy je problém v samotném sledování, nebo to někde vázne.

O vánocích se stane, ale jinak je to opravdu rarita, na to že je to většinou ta nejlevnější možnost co China airmail post má.

Tak musím zaklepat.

atreus*
hodnocení

2x

5. 8. 2017 byla doručena do pošt. schránky v Little Rock, stát Arkansas, USA.

hodnocení

2x

Podle těch zpráv se zásilka zasekla (spíš byla doručena) v USA, Arkansas, Little Rock. Doručeno do poštovní schránky nebo na POBox.

Takže dodáno úplně někam jinam.

hodnocení

1x

Úplně se vykašlete na to, že prodejce už nereaguje a ihned otevřete spor, jinak přijdete o peníze. Když se mi tohle stane, napíšu ihned prodejci a čekám maximálně osm hodin na jeho reakci. Pokud nereaguje, okamžitě otevírám spor a světe div se, najednou reaguje téměř bleskově a nabízí východisko. Nikdy nepřistupujte na to, že se nějak vyrovnáte mezi sebou, ale trvejte na vrácení peněz přes portál, přes který jste u nich nakupoval. Tedy já nakupuji přes AliExpress a nikdy jsem neměla problém s vrácením peněz. To co popisujete se mi také jednou stalo. Moje zásilka skončila někde v Kanadě, prý. Pak mi nabízel, že mi vrátí peníze přes paypal a chtěl, abych zrušila otevření sporu a to jsem odmítla. Na to jim nesmíte nikdy přistoupit, protože oni pak hrají o čas a Vám proběhne lhůta, kdy můžete své peníze dostat zpátky automaticky a pak jste namydlený.

jfhgx
hodnocení

0x
Poslali vám jiné sledovací číslo, potenciálně to může celé být cílený podvod.

pavka*
hodnocení

Dobrý den,

mě se to zdálo divné, že ta zásilka ukazuje, že je doručena úplně někde jinde.

Prodejce nereaguje, tak jsem asi narazil *plac*

stir*

nenarazil. Podate spor a penize vam vrati zpet na ucet.

rizzlah*

Pokud má prodejce dobrý feedback a je to většinou z nějakého masivu jako Alibaba, Aliexpress, Ebay,

tak se nestává že by vás chtěli nějak ošulit, třeba je to opravdu jen chyba, ale pokud nereagují...

Postupujte tedy podle FAQ na daném portálu a měl by jste dostat peníze zpátky.

( Projel jste si prodejce? )

hodnocení

0x
Vždyť tam máte napsáno, že zásilka byla doručena do Little Rock, tj. hlavního města Arkansasu. Tedy pokud jste nechtěl doručit zásilku do Ameriky, musíte otevřít spor s prodejcem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]