Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu PIN na servis 24

Od: lucius odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, včera jsem si založila internetové bankovnictví v České Spořitelně. Zapomněla jsem svůj PIN a dočetla jsem se, že na Servis 24 ho můžu najit. Neví někdo, kde to najdu? Děkuji :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hodně lidí z ČS utíká,nemůžete jít do jiné banky? Jaký PIN máte na mysli? Jestli z ČS,tak by Vám jej měli poslat oni a jestli hledáte PIN od mobilu, tak ten máte v dokladech se záručním listem.

doplněno 18.02.16 15:23:

Nepřišla vám obálka s bezpečnostním kodem? Tam by to mělo být.

lucius
hodnocení

Hledám PIN na kreditní kartu. Už ho nevím a na stránkách ČB se psalo, že ho najdu na internetovém bankovnictví. Jen nevím kde. Jsem student, do jiné banky nemohu, učet mají pod kontrolou rodiče

Asi hledáte bezpečnostní kod,ale ten na netu nenajdete. Museli jste dostat obálku od ČS a v ní je ten kod napsaný.:)

lucius
hodnocení

PIN je k nalezení i na internetovém bankovnictví (Servis 24). Je to tak napsané na stránkách ČB

Pin ke kartám se nikde nezveřejnuje. Jen se dá změnit v I. bankovnctví ale ani to neuděláš jestli mají kontrolu učtu rodiče.Pin získáš jedině přes rodiče.

mp*

Pin karty u servisu24 České spořitelny nikde na internetu nenajdete. Po přihlášení do servisu24 ale máte možnost si nechat nový pin zaslat poštou. Předpokládal jsem to, ale stejně jsem si to teď raději ověřil přihlášením, a je to tak. Se zárukou.

hodnocení

0x
Prihlaste se do úctu,rozkliknete si "Platební karty" a tam někde je možnost na pár sekund nechat zobrazit PIN od platební karty.
Nemůžu napsat přesněji protože mám jinou banku.
lucius
18.02.16 15:47
hodnocení

dĚKUJI :)

zakus*

V záložce karty klepněte na tu kartu a dejte zobrazit PIN. Po zadání autorizační SMS se PIN zobrazí.

doplněno 19.02.16 16:22:

Jde to.

Kde najdu PIN na servis 24
mp*

PIN Vám nikdo na internetu neukáže, to by byl blázen. To co tady máte na mysli je pouze funkce, jak si nechat zaslat poštou nový PIN. Trvá to několik dní a je zo zpoplatněné. Teď jsem to znova zkoušel a je to tak. Nikde na internetu k bankovní kartě zapomenutý PIN nehledejte. Oslovte svoji banku a nechte si nový PIN zaslat poštou.

doplněno 19.02.16 17:08:

No jo teď jsem se kouknul na DEMO a tam to fakt jde. Alespoň pro bezkontaktní kartu. Pro mojí embosovanou to bohužel nejde.

li*

mockrát děkuji, právě mi tato rada pomohla! (také jsem podle instrukcí na stránkách CS váhala, jak na to)

A nemáte na mysli pin k výběru z bankomatu?

marketak
hodnocení

0x

Ahoj,

mě tenkrát poradili na lince a navedli mě - pin se mi v internetovém bankovnictví opravdu na chvíli ukázal.

Jen už si nepamatuji kde to bylo.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]