Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Excel - Nefunguje sčítání

Od: petrrrd odpovědí: 3 změna:

Zdravím, potřebuju radu... Už nevím co dělat, ale prostě v excelu mi nefunguje funkce součet. Jde o tom, že mám např. 300 hodnot o potřebuji je sečíst, jenže hodnoty nad 1000 se prostě do finálního výsledku nezapočítají. Nevíte někdo kde je chyba? Už jsem vážně zoufalej, brzdí mě to v práci a na kalkulačce to budu počítat několik týdnů než se doberu k výsledku :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nějaké číslo není číslo ale text. Koukněte na ten 1000 jestli za jedničkou není mezera. Tu mezeru zkopírujte a CTR+H nahraďte všechny. Pozor, nemusí to být mezera na klávesnici, proto je lepší ten znak vykopirovat.
petrrrd
hodnocení

Mockrát děkuju! Už to funguje, jste moje záchrana! Já už tu měl slzy v očích.

Jj, tohle se mi stává pravidelně. Poznat je to hned, když se čísla neformatuji tj nejdou přidat desetinná čísla atd. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]