Nejste přihlášen/a.
Zdravim.Chci otevrit spor na Aliexpress a nastal problem.Mam nahrane video.A kdyz ho chci vlozit na aliexpres tak ho na plose nenajdu.Zkusil jsem ho dat do nove vytvorene slozky a po otevreni slozky uz na strankach cinanu tak video neni.
Zkusebne jsem ho chtel vlozit jako prilohu do emailu a tam to slo bez problemu.
Ma stim nekdo zkusenost.Kde je chyba.
Je možné, že web požaduje jen některé formáty a průzkumník sobory ostatních formátů nevidí, aby se nepletly při výběru.
ve vlastnostech videa mam 3GP a na strankach cinanu je tento vyber.Tak ze podle mne je to v poradku.
Můžete nahrávat pouze jedno video najednou. Ujistěte se prosím, že soubor není větší než 500 MB. Podporované soubory jsou: 3GP, MP4, MPV, MOV, RM, RMVB, AVI, MPEG, WMV, DAT, VOB a FLV.
Než jsem video poslal, tak jsem ho zkonvertoval do přiměřené velikosti. U mě bylo zbytečné, aby běželo 25Hz, stačilo 1 snímek/sec a snížil jsem i rozlišení - na ukázání závady těch 40MB stačilo.
moje video ma 22MB a nevlozim,vlastne se k tomu kroku ani nedostanu ja ho v pruzkumniku na plose nenajdu,Ale jak jsem psal zkusebne jsem ho bez problemu pridal jako prilohu do email.
No mam jeste 3 dni
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.