Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem, rád bych poprosil o tip na program, ve kterém lze po připojení mého iPhonu do PC přehrát Live Photos a zpomalená videa. Zkoušel jsem jsem iTunes program, ale ten je zjevně jen na hudbu. Děkuji za rady.
Dobrý den. To myslíte tu zbytečnost, se kterou přišlo HTC, ale nikdo ji nepoužíval, tak to Apple ukradl a nabídl svým uživatelům jako úžasnou novinku? No nic, jen jsem měl potřebu to napsat
Jsou to v podstatě videosekvence s náhledovým obrázkem. Nejjednodušší bude převést to na GIF, v takové podobě je to pak bezproblémů použitelné na všech platformách - Lively, návod 1, návod 2, návod 3, atd...
Mimochodem, právě jste narazil na jeden z důvodů, proč to tentkát u HTC skoro nikdo nepoužíval. Zbytečné komplikace okolo. Není to ani foto, ani video, je to "fotovideo"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.