Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s PC

Od: zpuntik odpovědí: 1 změna:
Dobrý den Mám problém s počítačem. Poslední dobou se začal sekat a tak jsem se rozhodl obnovit tovární data. Všechny soubory jsem si zálohoval na USB flash disk a a přišel k obnově dat. Vše probíhalo v pořádku procenta na obnovování dat taky v pořádku ale po spuštění mi ukázal počítač chybu
"operační systém nebyl nalezen. Zkuste odpojit všechny jednotky, které neobsahují operační systém". Vše jsem odpojil rozdělal skříň jestli není někde něco odpojeno ale nic s tím nevyřešilo. Nemyslím si že je poškozený harddisk. Je to Obnovou dat. A Windows 10 jsem také nesmazal. Obnovil jsem jen smazání mých souboru. Pokud mám znovu nainstalovat Windows prosím poraďte jak když mě počítač nepustí do přihlášení

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Klidne Vam poradím, ale kdo se nevyzná bude mu to na nic.
.
V prvni rade v BIOSu zkontrolovat jestli je spravne nastaveny slave a master disk ( master by mel byt ten na kterem je operacni system ) popřípadě jestli je v bootování harddisk na prvnim miste!
.
Pokud se rozhodnete přeinstalovat windows připravte si instalační disk. V BIOSu najdete do bootovaciho menu a přepněte cd/dvd mechaniku na prvni pozici ( misto harddisku ). Pote nastaveni uložte. Vložte disk do mechaniky a dale se ridte průvodcem instalace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]