Nejste přihlášen/a.
Mám tablet LENOVO a nemá slot na SIM kartu,dá se nějak upravit? potřebuji připojení na internet.Má telefon Lenovo easyphone D2 a moc se mi to nedaří propojit přes WIFI. Lepší by bylo,pokud je nějaká možnost upravit ten tablet?
Poraďte mi ,jestli je to možné nějak udělat?
Děkuji.
Nejjednodušší asi bude si pohrát s tím telefonem a "nasdílet"jeho přípojení (udělat z telefonu AP). Každý novější Android to umí. Pochybuji, že by šel upravit tablet na podporu simkarty. Není to jenom o čtečce, ale také o anténě, řadiči, potřebných logických okruzích na základní desce. Dále je možnost přikoupit nějaký modem a připojit ho s USB redukcí k tabletu, nebo jiným způsobem (např BT).
Ale všechny tyto činnosti zvládne i smartphone s vyšším Androidem, takže peníze za extra modem jsou vlastně vyhozené peníze oknem.
Jen se zeptám, co že je to za telefon? Pod značkou Lenovo jsem žádný easyphone D2 nenašel.
Nejedná se o Evolveo EasyPhone D2? mobilmania.cz/...
Ano,spletl jsem to,ten telefon je EVOLVEO.Zkusím to propojit tím káblíkem,protože mi to nejde WIFI,ani BT.
Ale v prodejně elektro euronics mi říkali ,že ten telefefon,nebo tablet musí mít "NĚCO " nevím co ve zkratce ,jinak mi to nepůjde.
A nedá se doté zdířky na mikro USB dát nějaký modem na příjem internetu? Jsem u T_MOBILE.
Doma mám internet v PC, a WIFI modem od NETBOXU,ale v létě jsem na zahradě a chci také používat internet.
Měl jsem taky modem od T-mobilu, a ten měl normální USB rozhraní, takže Tobě by stačila redukce nebo kablík z mikro USB na velkej USB. Jen jestli ten tablet bude "umět" ten internet.
Na to přijdeme. Jaký je to tablet? Poprosím o přesný typ.
USB modem se připojit dá. I když Android s tím má trochu problém, ale s trochou šikovnosti se USB modem dá připojit. Jde ale o nouzové řešení, protože jsou to drahá zařízení, nepočítejte s ničím za pár set. To už by se spíš vyplatilo koupit třeba za 1000 až 1500 v bazaru nějaký starší smartphone, který umí vytvořit "Wifi Hotspot" a ten Evolveo poslat do výslužby.
Dalším řešením je poohlédnout se u mobilních operátorů, oni nabízejí s internetem i LTE modemy na SIM kartu. S tím se dá do určité míry pokrýt i zahrada. Známý si vozí takhle nějaký Huawei od Vodafounu s sebou na chatu.
Levný, celkem šikovný tablet, ale bohužel jen s wifi. Opravdu bude nejlepší nasdílet internet z mobilu.
Podle stránek výrobce vašeho mobilu je možné na něm vytvořit WiFi HotSpot. Co konkrétně vám to při pokusu o spuštění hotspotu píše? Jak máte WiFi HotSpot nastavený?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.