Nejste přihlášen/a.
prosim nevite z ktere strany hledat pricinu ,po delsi dobe chci pouzit slot pro pametovky a nic.PC neregistruje jeji vlozeni.Potreboval bych jenom postrcit kde zacit hledat pricinu
podívejte se do správce zařízení (device manager), zdali system onu ctecku vubec vidi nebo nehlásí problém
Start -> napsat devmgmt.msc -> a zde hledat Čtečky karet
A není tam nějaký žlutý otazník jako neznámé zařízení nebo tak něco? Někdy toto zařízení může být i pod přenosná zařízení nebo i tuším u diskových jednotek. Prolezte to všechno. Pak mrknout do BIOS zda není čtečka zakázaná. Pak už jedině rozebrat a zkonrolovat, ze neni hardwarove odpojena (vytazeny konektor)
pooteviral jsem vsechny polozky a ctecku jsem nenasel.napr.polozku prenosna zarizeni jsem neasel
Ale mam takove obavy ze by to mohl byt hardverovy problem ,rano se mi po par pokusech nacetla a po vyndani a dalsim pokusu zase nesla.
A kde bych se dostal do Bios .Jedna se o notas win10
Do Biosu se dostanete, když při startu pc budete mačkat klávesu, která je určená k vaší značce. Může to být třeba Del, F12, F1, F2.. Dále bych zkusil jinou kartu. Jednou jsem to taky řešil, když jme vyndal kartu z akční kamery od aee a zjistil jsme, že nefunguje karta. A taky bych prostě šel na stránky výrobce notebooku a našel ovladače přímo na můj tip notebooku a jen tak pro jistotu je zkusil nainstalovat. Win 10 má určitě defaultní ovladače a ty by mohli dělat problém. Napovídalo by to tomu, že se jednou karta načetla a pak už zase ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.