Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na video

Od: stana* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám otázku ohledně snímání videa. Mám statickou kameru, která venku registruje pohyb, ukládá video ve formátu avi na SD kartu. Dejme tomu, že po několik hodin co budu nahrávat se nic nestane, ale 2 x se třeba za 6 hodin něco hýbne. Jestli existuje nějaký program, který mi přímo najde jestli se něco 2x stalo a v jakém čase (bude se jednat asi o 12-16GB soubor)? Abych se pak nemusel dívat 6 hodin na video, kde se nakonec stejně třeba nic nestane, ale najel si případně přímo na ten čas. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

TAk pokud ta kamera registruje pohyb, tak se vychází snad z toho, že nahrává právě jen v čase, kdy ten pohyb zaznamená, ne? Pracují tak například palubní kamery do auta... Jinak Pinnacle co vím, tak umí provést střih v případě změny scény. Jestli to umí i jiné free programy, to nevím.

stana*
hodnocení

No správně by to tak být mělo, ale tahle kamera je tak "chytrá", že registruje pohyb jen doma, nebo venku, ale ne když snímám z domova za záclonou venkovní prostor (když to dám hned za okno bez záclony, tak je to pořádně vidět a to nechci). Přitom jsem zkoušel chodit hned venku u okna, ven je vidět i skrze záclonu hezky a nic. To jsem i zvýšil citlivost čidla (jen přes tlačítka - nízká, střední, vyšší) a taky nic. Tak už zbývá jen nějaký ten program. Jestli něco takového existuje.

jofa*

Tak jak to máte natočené, tak Vám nezbude zřejmě nic jiného, než ve video editoru provést střih a to tak, že importujete video do editoru ( např. zmińovaný Pinnacle) a v náhledu -zdroj videa - ohraničíte posuvniky vždy tu část kterou chcete zachovat a vložíte na časovou osu. Vyberete další časový úsek a znovu vložíte na časovou osu a další a další... Potom můžete provádět další úpravy, popřípadě exportovat do zvoleného formátu kam chcete. Kartu, disk, youtube ... Chce to mít trochu základní znalosti s programem. Jinak program sám od sebe nenajde, jestli tam náhodou přeběhla kočka .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]