Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi přihlášení na Facebook

Od: xxkouckaxx® odpovědí: 14 změna:

zdravím - již druhý den se nemohu připojit na facebook , mám uloženo automatické přihlášení a po otevření se mi zobrazuje jen bílá stránka , nikdy dřív se mi to nestalo :( všem ostatním v rodině účty normálně fungují a můj profil na facebooku vidí , takže zrušen asi nebyl ! není to v mém počítači protože přihlásit se nejde ani na jiných - dcerka se ke mně dostala na jiném notebooku aspoń na messenger - mně nejde ani to :( můžete mi poradit co s tím?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

1x

Také zdravím. Vypněte všechny blokovače obsahu (Adblock, uBlock, atd), vyčištěte cache prohlížeče a smažte uložené cookies. Nevím jaký máte prohlížeč, tak poradím univerzální postup, nainstalujte si CCleaner (kliknutím na zelené tlačítko vpravo) a použijte ho pro čištění.

hodnocení

notes čistím pravidelně , v tom problém není - přihlášení mi nejde ani na jiných zařízeních , na kterých se ostatní členové rodiny na své účty přihlásí normálně :( jde vyloženě o můj účet na facebooku , vše ostatní mi funguje perfektně :(

still10k*

Na netu jsem našel pár lidí s podobnými problémy, ale řešení žádné. Někomu pomohlo znovupovolení javascriptu v prohlížeči. Ale spíše píší, že se to po pár dnech opravilo "samo". Takže tipuji, že to bude nějaká chyba na straně Facebooku. Zkuste počkat pár dní, a jestli se to nespraví, tak je konktaktujte, ať to opraví.

hodnocení

také si myslím , že je to něco u provozovatele - stejná věc se stala švagrové i její kamarádce , ale samo jim to naskočilo cca do půl hodiny :) já čekám už 2 dny a bohužel jsme zvyklá na facku komunikovat s dcerkami (jedna vdaná na opačné straně republiky , druhá zrovna v cizině ) , tak budu muset čekat jestli se to spraví :( moc Vám děkuji za ochotu pomoct (y)

hodnocení

tak jsem se po velkém úsilí (byla to maturita , nejsem žádný počítačový odborník - bojím se na cokoli , co neznám kliknout , abych něco nepokazila :() vymazáním cookies (cleaner nepomohl) dostala na facebook a založila náhradní profil , abych mohla aspoň komunikovat s dcerkami a budu doufat , že ten starý se mi sám "spraví" - bez Vás bych byla úplně ztracená , ještě jednou moc děkuji za pomoc *palec*

iz*
hodnocení

0x

Můžete sem dát screenshot stránky (celé okno prohlížeče) → to, co se Vám zobrazí po otevření?

hodnocení

neukáže s evůbec nic - celá obrazovka je jen bílá :(

iz*

Přesto bych ten screenshot ráda viděla → hlavně adresní řádek prohlížeče. (Pokud se Vám nic nezobrazuje, může být chyba v adrese.)

hodnocení

facebook.com/... - zadám klasicky facebook , najede mi tato adresa a jen bílá obrazovka :( já Vám to nemám jak jinak poslat , nemám chytrý telefon , internet mám jen v notebooku - ale adresou to není , dcerky jsou na facebooku normálně , ale když se chtějí připojit na můj účet , tak jim to udělá to samé - po přihlášení naběhne jen bílá obrazovka :( absolutně nevím jak postupovat nebo koho kontaktovat

iz*

Ta adresa je v pořádku. Zkusila bych vymazat cookies a ověřit, jestli je v prohlížeči povolen java script a ukládání cookies.

hodnocení

všichni ostatní můj profil normálně vidí :( mně se bohužel ukazuje jen ta bílá obrazovka , zeť mi včera našel a zprovoznil aspoň mobilní verzi facebooku - na ploše notesu je to šílené , ale aspoň nějak se dotanu na svůj profil :-D nezbývá než čekat až se to "spraví" samo - na netu jsme našli , že tento problém mělo už spousta lidí cca od roku 2011 a nešlo s tím nic dělat , facebook nekomunikoval a samo jim to pak najelo , jen někomu za den a někomu bohužel i za pár týdnů *nevi* tak budu čekat taky - moc Vám děkuji za snahu a přeji krásný den :)

still10k*

K tomuto problému může dojít třeba při přesouvání dat na nové úložiště. Na obranu FB musím říct, že mají určitě velkou práci s diskovými poli, neustálé rozšiřování, správa, optimalizace provozu, to bude určitě práce pro spoustu lidí na plný úvazek. Než se změny zapracují do systému, tak u některých dat je to prakticky ihned, ale u jiných to někdy chvíli trvá. Záleží jaký mají zavedený systém.

hodnocení

tak už zase jedu - samo mi to zase naskočilo *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]