Nejste přihlášen/a.
Ahoj,tak jsem se vrátil ke starší hře half life 2 a stáhnul jsem si moc hezké mody jako např. episode three,exit 2,hangover,minerva,operation x atd.Ale!Ihned jsem narazil na mnoho problémů.Mod ,který je určen pouze pro normální hl2,ten funguje naprosto bez problémů,stačí ho nakopírovat do složky maps a je to.Ale peklo začalo se steamem.Jako první se většina modů vůbec nezobrazí v nabídce steam.Tak jsem zjistil,že musím přepsat soubor gameinfo a je to.Pak některé mody mají nové zbraně a zombie,tak ale já chci staré,klasické,tak zase soubory přepsat.Ale uvíznul jsem na problému,jak spustit mod určený pouze pro steam,ale bez steamu.Všimnul jsem si,že se nejdříve spustí steam,pak soubor hl2.exe ze složky source2013,a pak teprve mod.Ono totiž dlouho trvá,než se steam spustí,a stejně to tak nějak blbne.Tak jsem zkoušel všelico,ale hlásí could not library client,nebo vstupní bod procedury knihovny něco,atd.Jde to nějak obejít?Moc děkuji za každou radu.
Ahoj. Nevím, jestli mi to tu nesmažou, protože doporučím něco ne moc košér. Stál jsem před podobnou volbou, chtěl jsem si zahrát hru, která bez Steamu neběží, ale ani při nejlepší snaze nešla spustit. Tak jsem si stáhnul tzv. nosteam verzi, jde o upravenou pirátskou kopii. Vím, že to není moc v lajně, ale co se dá dělat, když Steam dělá takové problémy starším hrám? Zaplatil jsem za něco, co nefunguje a na Steamu to nikoho nezajímá. Doporučili mi to dokonce na komunitním fóru, protože jinak bych si to prostě nezahrál
Prosím tě,a to teda mám stáhnout no steam verzi half life 2 episode two, a nebo verzi steam?Moc diky.
To už ti tady nemůžu poradit. Mrkni se na nějaké warez fórum a zeptej se warezáků, napadá mě třeba warforum.
Jen pro zajímavost, navedl jsi mě na pátrání po vrácení peněz ze Steamu a našel jsem. Takže jdu na to
store.steampowered.com/...
Tak jen,kdyby na to někdo narazil na tyto problémy,už jsem vše vyřešil - pokud hra při spuštění modu hlásí not could library client,tak stačí stáhnout mod sebastian a z něj překopírovat první složku,která v ostatních modech chybí.Další - mod nelze spustit v režimu offline - musí se spustit při online, a pak už funguje i offline.Gordon je nesmrtelnej nebo nebere předměty nebo páčidlem nemůže rozbíjet věci - nakopírovat ze sebastian složku cfg a z ní pouze soubor config.cfg.A jak se zbavit steamu?Prostě stačí někam nakopírovat složku source sdk base 2013 ,do ní do složky ep2 nakopírovat mod,provést zde uvedené úpravy,z gamecopyworld.com stáhnout nejnovější patch,z něj nakopírovat soubor spustit zde -conslole a mod se vám spustí,aniž by se musel spustit ten zatrolenej steam.Jenom je potřeba ve steamu provést aktualizaci,protože soubor HL2.exe je aktualizovaný a všiml jsem si,že A.I. postav je o mnoho lepší,než ve starých hl2.exe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.